Mit tegyek? ( szedjem be a gyógyszert, vagy ne? )
Figyelt kérdés
Sok fehérvérsejtet találtak a vizeletemben, emellett megkérdezte az orvos, hogy terhes vagyok e, nem tudom. Csináltam egy tesztet (Medi-lab), ami negatív lett. Sok rosszat hallottam róla, így nem tudom eldönteni, hogy ez most tényleg negatív e,van pár olyan tünet, ami akár terhességre is utalhat, legközelebb csak jövőhéten tudnék szerezni tesztet. Szerintetek is jobb, ha addig nem szedem be, míg nem tesztelek újra? Ugyanis a tájékoztatón szerepel, hogy terhesek nem szedhetik.2013. ápr. 18. 21:22
1/2 anonim válasza:
ha mindent pontosan csináltál a tesztelés alatt, akkor hihetsz az eredménynek. másfelől mérlegelj, hogy melyik jár nagyobb kockázattal: ha beveszed a gyógyszert és meggyógyulsz, de közben terhes vagy, vagy pedig nem veszed be és mondjuk romlik az állapotod.
2/2 A kérdező kommentje:
Igen, ez a nagy dilemmám, nem tervezünk még babát, de ha most az lennék és esetleg a gyógyszer miatt lenne vele valami baj, akkor nagyon haragudnék magamra, gondolom ilyen esetekre van másik gyógyszer erre. Másrészt meg igen, ha meg nincs baba, akkor csak húzom az időt és később gyógyulok meg.
2013. ápr. 18. 21:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!