Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Múltkor doki felírt gyógyszert...

Múltkor doki felírt gyógyszert (Klion-d), azt mondta szedjem, ha megnő a folyásom. Most úgy érzem szükségem van rá. Menyit szedjek be?

Figyelt kérdés
Tehát már fél éve küzdök vele. A tenyésztés soha semmit nem mutat ki. Orvosom is azt mondja, apróság. De mindig KLion-D-t ír fel. Legutóbb, mondta, hogy semmi bajom, felírt KLion-D-t azt mondta, ha úgy érzem használjak el 3-4 szemet. Sajnos már paranoiás vagyok, múltkor is úgy mentem el, hogy azt hittem baj van, pedig nem volt. Most annyi, hogy kicsit pirosabb, de nem viszket, nem ég, nem csíp ha pisilek. Mennyit használjak el? ÉS tudnátok tanácsot adni, hogy mit tudnék tenni, hogy elmúljon teljesen?
2010. okt. 30. 08:15
 1/5 anonim ***** válasza:

tenyésztés negatív és a megnőtt folyáson kívül nincs semmi tüneted (csíp, ég, viszket, fáj? büdös v elszíneződött váladék?)?

maga a nagyobb mennyiségű hüvelyváladék egyéb tünet nélkül nem kóros és nem betegség, ha erre kezel az orvosod, akkor egy idióta és ideje lecserélni ;)

2010. okt. 30. 08:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát, igen, nem ártana egy másik orvost felkeresned
2010. okt. 30. 08:24
 3/5 A kérdező kommentje:
De ő lát valamit, de nem gomba, csak valami baci. :S ÉS folyton vissza jön. Komoly tüneteim nincsenek. Nem fáj, nem ég, csak piros, meg érzem, hogy más. Most sincs nagyon semmi, csak mégis érzem, hogy gond van. Gombám volt már, de ezen határozottan érzem, hogy nem az. Felírt hüvelygyűrűt, mert szerinte az óvszer a hibás. Lehetséges?
2010. okt. 30. 09:21
 4/5 anonim ***** válasza:

A nőgyógyász olyan, mint a fogorvos. Nem vált szivesen az ember. Ha viszont folyamatosan visszatér, az okot nem ártana megtalálni. Vannak spec vizsgálatok, amik kicsik drágábbak, de talán kimutat valamit.

Ezért mondtam, hogy megérné egy másik dokinak is megmutatni, hátha ő megoldaná.

Biztos vannak olyan ismerőseid, akik véleményében megbizol nőgyógyász terén.

Hogy lehet-e óvszertől? Baci? Hát....

Viszont azt is jó volna tudni, akkor az a baci milyen is igazából. Mondjuk ez az én saját véleményem.

2010. okt. 30. 10:05
 5/5 anonim ***** válasza:
tenyésztés ki kellett volna mutassa a baktériumot, ha van, az óvszertől lehet allergiád, de arra a klion szart se ér....
2010. okt. 30. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!