Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha nem jön meg a 7 napos...

Ha nem jön meg a 7 napos szünetben it csináljak? Szedjem majd tovább a gyógyszert?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Fog.gátlót szedek (Volina) és most vagyk a második levél utáni 7 napos szünetben, ez a 4. nap, és még nincs vérzésem. Előfordulhat, hogy ne jön meg? és ha így lesz kezdjem el szedni a harmadik levelet is? köszönöm
2012. jan. 20. 14:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia,nekem a szünet harmadik napján szokott megjönni,ha nem jön meg a hét napos szünetben,akkor előbb egy terhes tesztet csinálj,nehogy terhes legyél és ha az negatív,akkor kezd el szedni a második adagot.És én biztos,hogy felkeresném a nőgyógyászomat is.
2012. jan. 20. 14:40
 2/5 anonim ***** válasza:
Betegtájékoztató nem fűtés céljából van mellette.
2012. jan. 20. 14:41
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, terhes tuti ne vagyok szexuális életet nem élek, PCOS miatt kell szednem a bogyókat. A betegtájékoztató pedig jelenleg nincs nálam, mert lennthagytam az albérletben (vége a vizsgaidőszaknak, itthon vagyok még 2 hétig), azon most nem tudom megnézni. A dokitól meg megkérdezem, ha legközelebb megyek, 1 hónapon belül, mert úgyis kell gyógyszert iratnom. köszi!
2012. jan. 20. 15:04
 4/5 anonim ***** válasza:
Egyébként szinte az összes tabletta betegtájékoztatója fent van neten. Akármennyire hihetetlen, a netet értelmes dolgokra is lehet használni.
2012. jan. 20. 15:48
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi, erre mondjuk nem gondoltam, hogy a betegtájékoztatót el lehet érni neten, pedig elég sok mindenre használom az internetet, de gygyszerek után még nem kutattam. Amúgy tárgytalan, fél órája megjött.
2012. jan. 20. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!