Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ilyen esetben felnyúl a...

Ilyen esetben felnyúl a nőgyógyász?

Figyelt kérdés
Menstruációs "problémáim" vannak, 19 éves vagyok és még szűz. Soha nem voltam még nőgyógyásznál, az utóbbi időben kezdett beállni a menstruációm (kb 7 hónapja) és iszonyatosan nagy fájdalmak gyötörnek, sőt még előtte is pár nappal-egy héttel, mielőtt véreznék. Sok gyógyszert, (görcsoldót, fájdalomcsillapítót) kipróbáltam már, de egyik sem hat igazán. Ilyen esetben megvizsgál intim részen is, úgy, hogy fel is nyúl a vaginámba/hüvelyembe? És ha igen, konkrétan mit csinál? Fájni fog? Eléggé félek.

2013. ápr. 10. 21:19
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
56%-os. Nem, nem csak velem ilyen. A körzetben mindenki kerüli, amikor ő rendel, akkor üres a váró, mert kritikán aluli módon beszél a betegekkel.
2013. ápr. 12. 07:59
 22/25 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kell felnyúlnia mindenképp, mert ultrahanggal is lát sok dolgot.
2013. ápr. 12. 14:14
 23/25 anonim ***** válasza:
Persze, hüvelyi UH-val!!
2013. ápr. 13. 08:58
 24/25 anonim ***** válasza:
Nem hüvelyi Uh-val csak, hanem hasi UH-val is lát, én erre értettem.
2013. ápr. 13. 16:52
 25/25 anonim ***** válasza:
Én is azt gondolom, hogy hüvelyi UH-t alkalmazna az orvos.
2013. ápr. 15. 11:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!