Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nőgyógyász- Kit hívjak fel a...

Nőgyógyász- Kit hívjak fel a recept miatt?

Figyelt kérdés
Magán nődokihoz "járok" ( egyszer voltam), és írt fel nekem fogamzásgátló tablettát. Nemsokára el fog fogyni, és nem tudom, hogy most személyesen őt kell e felhívnom, hogy újabb receptre lenne szükségem, vagy esetleg a rendelőjét? Még azt is fontos lenne tudnom, hogy amikor megyek receptért akkor esetleg újra megvizsgál, vagy ha nem akkor is kell fizetnem neki?
2013. ápr. 8. 14:13
 1/3 anonim ***** válasza:
A rendelőt is elég felhívni. Egyébként nem tudom kell-e újra fizetned, de szerintem magánorvosnál semmi sincs ingyen.
2013. ápr. 8. 14:19
 2/3 Andizsuzsi ***** válasza:
Magánorvosnál receptfelíráért is kell fizetni. Nem fog újra megvizsgálni, ha odaszólsz, hogy kell a recept, akkor azt csak kiadják, és mehetsz. Viszont ha volt szűrésed, akkor annak lejártáig (1 év) háziorvos is felírja a gyógyszert.
2013. ápr. 8. 14:25
 3/3 A kérdező kommentje:
köszi
2013. ápr. 8. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!