Ilyen esetben felnyúl a nőgyógyász?
Figyelt kérdés
Menstruációs "problémáim" vannak, 19 éves vagyok és még szűz. Soha nem voltam még nőgyógyásznál, az utóbbi időben kezdett beállni a menstruációm (kb 7 hónapja) és iszonyatosan nagy fájdalmak gyötörnek, sőt még előtte is pár nappal-egy héttel, mielőtt véreznék. Sok gyógyszert, (görcsoldót, fájdalomcsillapítót) kipróbáltam már, de egyik sem hat igazán. Ilyen esetben megvizsgál intim részen is, úgy, hogy fel is nyúl a vaginámba/hüvelyembe? És ha igen, konkrétan mit csinál? Fájni fog? Eléggé félek.2013. ápr. 10. 21:19
11/25 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Ha jót akarsz magadnak, akkor a személyes ismerőseidre hallgatsz!
12/25 A kérdező kommentje:
Amit még elfelejtettem megkérdezni, hogy intim részen "illendő" szőrteleníteni magam?
2013. ápr. 11. 13:37
13/25 anonim válasza:
Nem kell szőrteleníteni. Sőt a nőgyógyászok szerint a szőr védi a hüvelyt, mert nem engedi a szeméremtest bőrére tapadni a bugyit.
14/25 anonim válasza:
Nem a nemen múlik a bunkóság, hanem az otthonról hozottakon.
Lehet az akár nő, akár férfi.
Nekem pl a férfiakról van lesúlytó véleményem, a beszólásaikról is és a durvaságukról is. Egyik után 2 napig véreztem! De ez tényleg nem azon múlik hogy szoknya vagy nadrág van-e rajta.
Alapvetően kevésbé szégyenli magát egy lány(nő) a másik nő elött meztelenül, mint egy férfi elött.
Szakmailag természetesen egyformák.
15/25 anonim válasza:
Szőrtelenítés fölösleges csak a vizsgálat miatt, mindenki úgy néz ki alul, ahogy akar, csak tiszta legyen, az a lényeg egy ilyen vizsgálatnál. Hát érdekes, amiket itt a női nőgyógyászok javára felhoznak mint érveket. Én például sose mennék női nőgyógyászhoz, mert számomra pont az lenne kínos, ha egy nő előtt kellene levetkőzni és ő matatna rajtam meg bennem. Sokkal természetellenesebbnek érzem. Amellett, egy férfi orvos eleve nagyobb tisztelettel ér a női "beteghez" szerintem. Továbbá, nem fog okosakat mondani, mert ő aztán tudja, hiszen ő is nő, és mégse így, meg mégse úgy....
16/25 anonim válasza:
A személyes ismerősök által ajánlásról azt gondolom, lehet így jó dokit találni, de én az enyémet egy netes fórum alapján választottam, ahol csomó jót írtak róla. Nekem is bejött végül. Viszont járt hozzá egy másik nő, akivel beszélgettem, ő nem volt megelégedve. Ez egy olyan dolog, hogy itt is vagy van egy szimpátia orvos-beteg között vagy nincs. Ha nem jönnek ki, valamiért nem szimpatikus a másik, esetleg nem tetszik a hozzáállása egy-egy dologhoz, nem egyforma elveket vallanak valamiről, ami a beteggondozást érinti, akkor mindegy, hogy más meg meg van vele elégedve. Nem mindenkinél ugyanúgy alakul ki a bizalmi viszony.
17/25 anonim válasza:
Tudok ajánlani neked nagyon jó női dokikat, ha kérsz. Priviben elküldöm.
18/25 anonim válasza:
Ha mégis úgy döntesz, hogy egy tapasztalt és sokak által elismert (köztük én is), de férfi doki mellett teszed le a voksod, aki szakmailag top, akkor írj privit, és megadom a számát.( Bp-i. amúgy).
19/25 anonim válasza:
Kedves 8. válaszoló. Küld a címét! elmegyek hozzá megnézem, hogy csak veled volt valamiért olyan, vagy tényleg alapból viselkedik mindenkivel úgy.
20/25 anonim válasza:
Biztos, hogy felnyúl (hüvelybe vagy az anusodba), mivel többek közt a méhed formáját és elhelyezkedését is meg kell néznie és így egy esetleges miómát is felfedezhet. Ha nagyon görcsölsz, akkor elküld laborba és valószínű egy ultrahangot is csinál, többek között, hogy megnézze van-e cisztád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!