Ti meddig rakjatok fel a tampont?
8. dik vagyok :)
Ha stresszelsz akkor tényleg nem lesz egyszerű felraknod, mert az idegességtől akaratlanul is összeszorítod az izmaidat. Probálj meg lazítani. Amúgy, nem kell megvárnod a szűzességed elvesztését, az a hártya eléggé rugalmas ahhoz, hogy ne legyen semmi probléma. Nekem sem volt. Amíg nem szoksz hozzá addig érdemes a mini tampont használni és betétet, mert az sajnos nem mindig lesz elég és átázhatsz. Ne erőltesd, az a lényeg.
Most pedig olyant írok ami sokakat felháborít: de ha annyira félsz attól, hogy milyen az amikor valami beléd hatol, akkor amikor fürdesz egyszerűen nyúlj fel magadnak tampon nélkül és tapogasd körbe magad. Most ne érdts félre, de csak így ismerhted meg a saját testedet, és még meg is fogsz lepődni, hogy milyen rugalmasnak érzed. A szűzességedet pedig attól nem fogod elveszteni, mert a férfi nemiszervhez képest az újad nagyon vékony, és gondolj bele a doki is 2 újjal vizsgál, akár szűz vagy akár nem.
De lehet kapni olyan tampont amihez egy aplikátor(vagy mi a neve) van, és azzal anélkül tudod felrakni, hogy az újaddal be kellene nyúlnod, és a megfelelő helyre. Azt kifejezetten a kezdőknek van.
Szerintem sokkal kenyelmesebb a tampon,mint a betet.Mar csak abol a szempontbol is,h nincs az a kellemetlen "folyos" erzes. En vagy ezerszer jartam meg,h sokkal erosebb volt az elso 1-2 napban mint amenyit a betet kibirt. Volt,h leszaltam a vonatrol es az ules utan felalva a legnagyobb betet is kicsi volt es mehettem haza atoltozni. Sokaig paraztam tole aztan belejottem,es azota baleset sem volt. Es a tampon miatt nem lettdm pitsa sem. Ha valaki szenvedeskent akarja megelni a dolgot akor hasznaljon betetet. Ha van ra lehetoseg miert ne konyitsuk meg ezt az amugyis nehez eletet? Senki nem mondta,h kotelezo szenvedni.
8-as voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!