Ti meddig rakjatok fel a tampont?
Szia. Először is ne féljél, mert nem fáj, mert ha megvan, akkor a vértől eléggé nedves vagy ott lent, simán felmegy. Én kb. a mutatóujjam 2. ujjpercéig szoktam, de van, hogy teljesen.
Arra figyelj, hogy egyenesen menjen be, mert ha kicsit ferde, akkor nem szívja meg magát rendesen, és hamar átázol.
Ha majd cseréled a tampont, és már megvan dagadva, akkor se félj, mert nem fáj...nekem még sose fájt, de lehet, hogy én sose bénáztam még, de szerintem ,hogyha fáj is, az olyan minimális, hogy igazából észre sem veszed. Ha olyan borzalmas lenne, hidd el nem használnák annyian.
Amúgy hány éves vagy? Mert az írásodból én úgy gondolom, hogy nem lehetsz több 14-nél, és ha ez így van, akkor te még inkább maradj a betétnél.
Én csak azután használtam tampont, miután nem voltam szűz(persze ez nem törvényszerű, de addig nem akartam) és ez kb 17 éves koromban volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!