Először használtam tampont, és érzem, hogy "ott van". Többi lent. Normális ez?
Valószínűleg úgy húztad ki, hogy még nem volt rendesen megtelve, az okozhatta a súrlódást és a nehéz kivételt.
Ami pedig a felhelyezést illeti: ha normálisan fel van csúsztatva akkor nem szabad érezni hogy ott van. Nem tudom hogy csináltad, legközelebb próbáld meg guggoló helyzetben vagy úgy hogy az egyik lábad felteszed a kád/WC szélére. Told nyugodtan tovább is, a hüvely kb 10-12 cm nyugalmi állapotban, a tampont (pláne a mini) pedig picike ahhoz képest, mélyre kell tolni hogy az érző idegek felé kerüljön. Felhelyezés után ülj le, ha úgy nem érzed akkor jó helyen van, ha még mindig érzed akkor nyugodtan felnyúlhatsz utána újra és picit tovább tolhatod.
Lehet azt érezni mikor már kicsit átengedi, hogy nedves a hüvelyed tampon "alatti" része.
Nálam első próbálkozásoknál mindig amiatt fájt, hogy nagyon összeszorítottam, mert féltem h csakúgy egyszerűen kipottyan a tampon. Ha lazább vagy, pont a megfelelő helyre fog sikerülni felhelyezni. :)
Persze hogy próbálgasd! :-)
Nekem legelső alkalommal egyáltalán nem sikerült, mert túl görcsös voltam és paráztam.
Másodjára sem teljesen, harmadjára már igen de még nem volt az igazi, aztán negyedszerre már sikerült probléma nélkül. :-)
Belejössz majd ne aggódj! ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!