Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nincsenek melleim. Mit csinálj...

Nincsenek melleim. Mit csináljak? Lent. Folyt.

Figyelt kérdés
Szóval..16 éves vagyok és most januárba jött meg a legelső menzeszem.Tehát elég későn érő vagyok...És a mellem nem nőtt semmit még..Tényleg semmit..olyan mint egy 10éves gyereknek..És komolyan elszégyenlem magamat amikor elmegy mellettem egy 12éves kislány szép dekóval..nekem meg sehol semmi..Én tényleg nem vágyom arra,hogy nagyok legyenek de nyáron olyan szép egy egyszerű trikó egy szép dekóval...És úgy érzem nem "élhetem" ki magamat a tini koromba.Nem tudok csinosan öltözködni úgy mint a többiek..nem tudok szép pánt nélküli felsőket,egybe ruhákat felvenni mert nem állnak sehogy....Ez mikor fog változni?Egyre jobban kétségbe esek...nagyon zavar..És amikor egy fiú udvarol nekem akkor nem azt érzem,hogy jajj de jó..hanem eszembe jut az,hogy nincs mellem tehát egy kislány vagyok akinek még nem udvarolhatnak..pedig ez nem így van.16 évesen már nem vagyok kislány..:/

2013. márc. 20. 21:12
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
elsem olvasta az egésszet de tudom a választ :) ... mszírozd a melleid minden nap valami krémmel vagy olajjal (melbimbo korul) kb 5 percig és egy honap utánn már észreveheto lessz a változás. nekem tavaly A kosaras melltartoim voltak most meg már C-t hordok :) és szép feszesek is lesznek a maszírozástól :) neked is ezt tudom ajánlani. sok szerencsét :PP 16/L
2013. ápr. 20. 09:37
 22/23 anonim ***** válasza:
milyen krém? mert kipróbálnám :D
2013. ápr. 20. 14:21
 23/23 anonim válasza:
Szia,nem nőt meg még?
2023. júl. 20. 22:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!