Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nincsenek melleim. Mit csinálj...

Nincsenek melleim. Mit csináljak? Lent. Folyt.

Figyelt kérdés
Szóval..16 éves vagyok és most januárba jött meg a legelső menzeszem.Tehát elég későn érő vagyok...És a mellem nem nőtt semmit még..Tényleg semmit..olyan mint egy 10éves gyereknek..És komolyan elszégyenlem magamat amikor elmegy mellettem egy 12éves kislány szép dekóval..nekem meg sehol semmi..Én tényleg nem vágyom arra,hogy nagyok legyenek de nyáron olyan szép egy egyszerű trikó egy szép dekóval...És úgy érzem nem "élhetem" ki magamat a tini koromba.Nem tudok csinosan öltözködni úgy mint a többiek..nem tudok szép pánt nélküli felsőket,egybe ruhákat felvenni mert nem állnak sehogy....Ez mikor fog változni?Egyre jobban kétségbe esek...nagyon zavar..És amikor egy fiú udvarol nekem akkor nem azt érzem,hogy jajj de jó..hanem eszembe jut az,hogy nincs mellem tehát egy kislány vagyok akinek még nem udvarolhatnak..pedig ez nem így van.16 évesen már nem vagyok kislány..:/

2013. márc. 20. 21:12
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
44%
dekó?
2013. márc. 20. 21:18
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
dekoltázs.
2013. márc. 20. 21:18
 3/23 anonim ***** válasza:
64%
Bármikor beindulhat a melled növekedése. :) Van egy osztálytársam és semmi cicije nincsen. :) (17 évesek vagyunk) Én elég korán érő típus vagyok, 11 évesen már nőni kezdett és 12-13 éves koromban jött meg először. Nincs para, mindenki máshogyan van összerakva. :)
2013. márc. 20. 21:19
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
nekem a fogamzásgátlótól kezdett nőni 20 évesen.
2013. márc. 20. 21:20
 5/23 A kérdező kommentje:
Utolsó: ez nem túl megnyugtató:(
2013. márc. 20. 21:20
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
utolsó vagyok. bocsi, tényleg nem az. nálam családi eredetű ez az egész. örököltem a kis mellet+ a vékony testalkatot. 16 évesen nálunk se volt az osztályban mindenkinek nagy melle.
2013. márc. 20. 21:25
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyanígy vagyok, azzal kompenzáltam a dolgot, hogy szivacsos melltartót kezdtem viselni, az kicsit javított a kinézeten meg az önbizalmamon. Aztán most már férjhez mentem és a terhességem alatt nőttek a melleim, borzasztó boldog voltam. De aztán miután abbahagytam a szoptatást, megint visszahúzódtak a kiindulási állapotra. Tudom, hogy nem vigasztal, de nem vagy egyedül ezzel.
2013. márc. 20. 22:14
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok. Bár azt még hozzá kell tennem, hogy most már nem zavar annyira mint korábban. A férjemnek tetszem és ez erőt ad.
2013. márc. 20. 22:20
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

én még csak 15 leszek nyáron,viszont engem is zavar hogy kicsik.

nekem azt mondták hogy akörül nő meg,miután megjött. nos,pont ma fél éve hogy megjött és max 1 cm-t ha nőttek.. régen azt hittem hogy nagyok lesznek,mert 11 évesen kezdtek el nőni és hirtelen lett kis tenyérnyi méretű. nos,a méret nem sokat változott,közepes tenyér kábé :( de még így is alig jó a b kosár. tiszta mert rajtam kívül csak 4 lánynak van kis melle. viszont van 1 olyan akinek kicsi,de legalább formás. mert nekem a méret annyira nem zavarna,de nincs mell formája annyira. szal a két mellem között a csík csak akkor látszik ha úgy világít rá a fény. karácsonyra is kaptam egy tök jó melltartót,csak hát hátszélességre kicsi,mellrészben nagy.. :s

anyáméknak normális méretűek "mellügyileg",sőt nagyobbacska a mellük mint az átlagnak. anyának 13 évesen már nagy mellei voltak(vagyis akkor még azoknak számítottak egy 13 évesnek). ha meg apámék családjának genetikáját örököltem volna,akkor most ekkora sem lenne...reménykedek,hogy még megnőnek(én sem tudok egy normális,egy picinél mélyebb kivágású pólót felvenni). topot meg emiatt nem is hordok.

nekem is ciki hogy egy csomó nálam 1-3 évvel fiatalabb lánynak már nagyobb melle van. pedig régen büszke is lehettem,mert a semmiből lett hirtelen valami ott.most meg :(

14L

2013. márc. 20. 22:32
 10/23 anonim ***** válasza:

*tiszta szar

bocsi,elírtam

2013. márc. 20. 22:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!