Nincsenek melleim. Mit csináljak? Lent. Folyt.
11/23 A kérdező kommentje:
Hát értem..Nálunk mindegyik családban nagy a mellük a nőknek....A tesómnak is 17 évesen jött meg de neki előtte volt már egy icike picike melle..nekem meg semmi..és olyan furán állnak...A két mellbimbóm között egy nagy arasznyi hely van és a hónaljam meg a mellbimbóm között meg egy fél arasznyi vagy annyi se..Olyan mintha a hónaljamhoz akarna nőni....Olyan érdekes...Meg a mellkascsontom jobban kiáll mint a mellem...Mi a franc van velen? Most helyezkedik , aztán elkezd majd dudorodni kifelé vagy mi?:S Hülyét kapok..mindjárt sírok..Utálom a testemet :(
12/23 A kérdező kommentje:
[link]
pont ugyanilyen az enyém is..tiszta szégyen :(
Ezt sürgősen felejtsd el, hogy szégyen ha kicsi a melled!!!! Nem a melle tesz egy lányt széppé és értékessé! Egyébként is senki nem tehet arról, hogy hogyan fejlődik!
2013. márc. 21. 06:17
az a kulcscsont és azt a legtöbb férfi szexinek tartja. Ami itt van a képen, már mell, nekem egyik barátnőmnek ennyi sem volt soha, mégis egy barátját sem zavarta a dolog, pedig volt neki jópár.... Ö ezt elfogadta, Te ha nem tudod késöbb megmüttetheted. Mondjuk ez a barátnöm amugy sem akart volnna csini cuccokba öltözni mert nem olyan a stilusa. Most van kb ekkora melle mint a képen amióta szoptatott.
2013. márc. 21. 09:15
én 20 vagyok, és nekem sincs mellem. ezért már kb 5 éve strandon sem voltam.nagyon szégyellem.:( nem tudom, hogy mit csináljak, kipróbálom majd a fogamzásgátlót (bár nem tudom, hogy melyiktől nő, gondolom a magasabb hormontartalmútól), de ha nem segít, akkor műtét. tudom, hogy ez gáz, de ez van.:(
2013. márc. 21. 10:42
nekem is olyan,amit belinkeltél! azt hittem hogy csak nekem "ferde".
#9-es voltam.
14L
2013. márc. 21. 15:02
17/23 anonim válasza:
Szia:)
Én nyáron leszek 16 éves és velem is ugyan ez a helyzet:/
Decemberben jött meg először, de azóta semmi és ráadásul 167 cm és 47 kg vagyok, úgy hogy nagyon jó mondhatom:/
De legalább kicsit megnyugtat, hogy nem vagyok egyedül ezzel:)
2013. márc. 21. 16:34
18/23 A kérdező kommentje:
Hát értem..köszönöm..És neem a kulccsontra gondoltam hanem a mellkasomra..Irtó idiótán nő ...Úgy érzem mintha a bokámra nőne lassan....illetve helyezkedne mert nem nő:/
Nekem is elég későn jött meg először, kb. 15 éves voltam. Én is nagyon kétségbe voltam esve, főleg mivel a nővéremnek már 12 évesen megjött.
Előtte nekem sem nagyon akart nőni a mellem, kis jóindulattal kellett csak az A kosár. Ráadásul nálunk anyukámnak és nővéremnek is nagy a melle.
Nekem az első menstruáció után kezdett el rendesen nőni a mellem, mire érettségiztem, már E kosaras melltartó kellett. Akkor már jobban örültem volna kisebb melleknek.
Szóval szerintem a legtöbb a genetikán múlik. Ha olyanok a génjeid, akkor hamarosan megnőnek a melleid, ha nem, akkor viszont tényleg kicsik maradnak. Hidd el, hogy annak is megvan a maga előnye, és kis mellekkel is lehetsz ugyanúgy vonzó.
2013. márc. 21. 18:48
20/23 anonim válasza:
nekem is viszonylag kicsi melleim vannak, de push up melltartót hordok, és így 75B-nek látszik és szép formát ad a mellnek:) próbáld ki:)
2013. ápr. 12. 12:55
Kapcsolódó kérdések: