Ciki,2x bepisiltem éjjel! Mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
Egyszer 2008-ban (20 éves voltam), és egyszer pedig 2011-ben (23 évesen)..Nem tudom miért mitől lehet ez, de rettenetesen zavar azóta is, hogy történhetett ez meg. Most 25 éves vagyok, és nem normális h minden este félek attól nem-e újra megtörténik..:-(
Ha jól emlékszem mindkétszer azt álmodtam, hogy wc-n vagyok..Tudtok segíteni, mi a fenétől lehetett ez?? Más is járt már így, vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen??
25/N
2013. márc. 11. 18:10
1/8 anonim válasza:
Néha előfordul,szerintem nincs semmi bajod.
2/8 anonim válasza:
Lehet, hogy nagyon kellett pisilned, csak annyira mélyen aludtál, vagy annyira fáradt voltál, hogy nem tudtál felébredni.Mivel azt álmodtad, hogy pisilsz, be is csuriztál.Nem te vagy az egyetlen.
3/8 anonim válasza:
Hannagyon zavar a dolog, menj el pszichologushoz, mert lehet benne valami kiskori dolog
Emlekszem, kis koromba en is wcvel almodtam amikor bepisiltem... de ne szerettem:D
4/8 anonim válasza:
Egy életre jegyezd meg, hogy soha semmi nem ciki amiről nem tehetsz!!! Ha többször előfordulna, akkor menj orvoshoz!
5/8 anonim válasza:
Persze, volt már ilyen velemi is, nyugi. :)
Néha-néha ha előfordul, szerintem az normális.
6/8 anonim válasza:
hagyjad már.... én múltkor sajnos még be is szartam este... ez van :(
7/8 anonim válasza:
Nekem ugyanez a problémám, csak én minden este be pisilek, emiatt pelenkában szoktam aludni. Sokszor zavar, de néha kényelmes hogy a hideg téli napokon nem kell kimásznom a meleg ágyból.
8/8 anonim válasza:
Ilyen mar nekem is volt eleg regen de en is azt almodtam hogy wc-n vok es amikor bepisiltem felebredtem es atoltoztem es felkorivben aludtam mert a pisifoltba nem akartam bele fekudni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!