Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ciki,2x bepisiltem éjjel!...

Ciki,2x bepisiltem éjjel! Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés

Egyszer 2008-ban (20 éves voltam), és egyszer pedig 2011-ben (23 évesen)..Nem tudom miért mitől lehet ez, de rettenetesen zavar azóta is, hogy történhetett ez meg. Most 25 éves vagyok, és nem normális h minden este félek attól nem-e újra megtörténik..:-(

Ha jól emlékszem mindkétszer azt álmodtam, hogy wc-n vagyok..Tudtok segíteni, mi a fenétől lehetett ez?? Más is járt már így, vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen??

25/N

2013. márc. 11. 18:10
 1/8 anonim ***** válasza:
Néha előfordul,szerintem nincs semmi bajod.
2013. márc. 11. 18:17
 2/8 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nagyon kellett pisilned, csak annyira mélyen aludtál, vagy annyira fáradt voltál, hogy nem tudtál felébredni.Mivel azt álmodtad, hogy pisilsz, be is csuriztál.Nem te vagy az egyetlen.
2013. márc. 11. 18:20
 3/8 anonim ***** válasza:

Hannagyon zavar a dolog, menj el pszichologushoz, mert lehet benne valami kiskori dolog

Emlekszem, kis koromba en is wcvel almodtam amikor bepisiltem... de ne szerettem:D

2013. márc. 11. 18:30
 4/8 anonim ***** válasza:
Egy életre jegyezd meg, hogy soha semmi nem ciki amiről nem tehetsz!!! Ha többször előfordulna, akkor menj orvoshoz!
2013. márc. 12. 07:22
 5/8 anonim ***** válasza:

Persze, volt már ilyen velemi is, nyugi. :)

Néha-néha ha előfordul, szerintem az normális.

2013. máj. 12. 11:30
 6/8 anonim ***** válasza:
hagyjad már.... én múltkor sajnos még be is szartam este... ez van :(
2013. júl. 29. 15:01
 7/8 anonim válasza:
Nekem ugyanez a problémám, csak én minden este be pisilek, emiatt pelenkában szoktam aludni. Sokszor zavar, de néha kényelmes hogy a hideg téli napokon nem kell kimásznom a meleg ágyból.
2013. júl. 30. 16:31
 8/8 anonim válasza:
Ilyen mar nekem is volt eleg regen de en is azt almodtam hogy wc-n vok es amikor bepisiltem felebredtem es atoltoztem es felkorivben aludtam mert a pisifoltba nem akartam bele fekudni
2017. febr. 6. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!