Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A következő mensi lesz?

A következő mensi lesz?

Figyelt kérdés
Tehát...:) Én egy 13, 5 éves lány vagyok. 2 éve van normál folyásom. pont 2 hónapja volt először barna folyásom, 3 napig. Azóta semmi, csak megint ilyen átlátszó. Arra lennék kíváncsi, hogy a következő alkalommal ez megint lehet ilyen barnás, vagy az már rendes vér lesz? Tudjátok, szeretnék felkészülni:D Előre is kösz.
2009. szept. 11. 21:37
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Erre nem lehet felkészülni :) Azért hordj magaddal betétet vagy tampont :)
2009. szept. 11. 21:46
 2/9 A kérdező kommentje:

Hú, ez gyors válasz volt, kösz :)

Nekem csak az a gondom, hogy a barátaim kíváncsi természetűek, és egyfojtában turkálnak a táskámban:( Ezért félek, hogyha hordanék magammal betétet, megtalálnák...Tényleg, így egyfolytában kotorásznak a táskámban, hogy muti, ez mi, itt mi van, stb...

2009. szept. 11. 22:27
 3/9 anonim ***** válasza:
rakd a pénztárcádba. oda csaknem néznek bele
2009. szept. 12. 00:43
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
rakj minden reggel be egy tisztasági betétetén is ezt csináltam különben már megjött 10 évesen
2009. szept. 12. 07:40
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Senkinek semmi köze hozzá, hogy mi van a táskádban! Ne engedd, hogy turkáljanak benne!
2009. szept. 12. 08:28
 6/9 A kérdező kommentje:
Ok, köszi! :D
2009. szept. 12. 16:56
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem meséld el a barátnőidnek,h mi van,és h ne turkáljanak a táskádban.
2009. szept. 12. 20:48
 8/9 A kérdező kommentje:

Kösz am. a válaszokat!

ma jött meg a suliban! De csak utolsó óra után! Kimentem a wc-re, és hatalmas vérfolt volt a bugyimon! De nem ázott át szerencsére a nadrágom :)

És nem is ilyedtemmeg, teljesen természetesnek vettem, azt gondoltam, ez van. Biztos azért mert felkészültem rá lelkileg és vártam is :D

2009. okt. 8. 19:28
 9/9 anonim ***** válasza:
Sok sikert a további...egészségedhez!:D
2009. okt. 9. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!