Amikor nektek először megjött a mensi, akkor a következő hónapban pontos volt vagy mennyit késett?
Figyelt kérdés
2010. febr. 25. 16:42
2/11 anonim válasza:
Nekem majdnem egy évig nem volt utána. Mikor másodjára megjött, akkor is kéthavonta jött meg az elehén, míg beállt.
3/11 anonim válasza:
Nekem az első után 3 hónap kihagyás következett.
Legalább két évbe telt, mire nagyjából pontosan kezdett megjönni.
4/11 A kérdező kommentje:
köszi!
2010. febr. 25. 16:46
5/11 anonim válasza:
Nekem az utána következők 45-90 naponta jöttek meg, majdnem egy év volt, mire beállt.
6/11 anonim válasza:
Nekem elég hamar beált a maga kis rendjébe. Már kicsit régen volt, de úgy emlékszem 2-4 napot késett.
7/11 anonim válasza:
Egy éven belül beállt,pár napos késések voltak.
8/11 A kérdező kommentje:
Olyan volt hogy 2-3 nappal előbb jött meg?
2010. febr. 25. 18:09
9/11 anonim válasza:
Nekem 13 evesen jott meg az elso, de utana 3 honap utan a masodik. 1 eve es negy honapja van meg, de meg mindig nem rendszeres.
15/L
10/11 anonim válasza:
Jajj, te :)
Ne izgulj, legelőször tuti nem lesz pontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!