Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Missed AB után mikor volt a...

Missed AB után mikor volt a következő mensi-tek? Meddig volt véres váladékotok a műtét után?

Figyelt kérdés

Hétfőn volt missed AB miatt műtétem. Még időnként görcsölgetek, és néha kis rózsaszínes váladékom van.

A terhesség előtt 25-26 napos volt a ciklusom. Szerintetek visszaáll jövő hónaptól? Hány hónapra sikerült teherbe esnetek újra?

2010. dec. 16. 20:33
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem a kovetkezo honaltol teljesen normalis volt a menszeszem , mi most kezdtunk probalkozni a babaval 4 honapja de mwg eddig semmi .... Ja es nekem harom eve volt abortuszom ... Szoval remelem hamarosan osszejon
2010. dec. 16. 20:46
 2/6 Grófházy ***** válasza:

nekem a műtétre rá 5 héttel jött meg.onnantól visszaállt az eredeti kerékvágásba

baba még nincs :(

2010. dec. 16. 21:52
 3/6 anonim ***** válasza:
Remélhetőleg hamar, de valószínűleg ez is egyénfüggő. Nekem ma 5 hete h a műtét volt, és még nem jött meg. Már alig várom h legalább ez rendben legyen...
2010. dec. 17. 10:30
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem 3 éve volt missed ab-om, de azóta sem estem teherbe, pedíg gyógyszert is szedek, meg szurit is kapok, de semmi.

A műtétek követően, az első hónapban 28.napra rendesen megjött, de utána össze vissza,/ ami 21-naptól az 50.-ig szól/ és rengeteg vér...sima tiszta vér is meg nagy alvadt is, erre a nőgyógyászok azt mondták, ezt egy terhesség hozza helyre, na köszi...:(((

2010. dec. 17. 12:53
 5/6 anonim ***** válasza:

előző vagyok

Az lemaradt, hogy a műtét után 2 hétig nagyon szenvedtem, görcsök, vér, fájdalom, vissza mentem kaptam rá gyógyszert.

Így rá 2 hétre, azaz a 28.ciklusnapomon megjött.

2010. dec. 17. 13:08
 6/6 Grófházy ***** válasza:

kedves 4.

ilyen régóta nem esel teherbe,keress fel meddőségi szakembert.

(én már biztosan megtettem volna)

1 év sikertelenség után ajánlott.

Egy csomó oka lehet:hormonális,szervi..és ha eddig nem sikerült,én ennyi idő az időben már nem bíznék!

Már elég türelmes votál,cselekedj!

sok szerencsét:Niki

2010. dec. 19. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!