Missed AB után mikor volt a következő mensi-tek? Meddig volt véres váladékotok a műtét után?
Hétfőn volt missed AB miatt műtétem. Még időnként görcsölgetek, és néha kis rózsaszínes váladékom van.
A terhesség előtt 25-26 napos volt a ciklusom. Szerintetek visszaáll jövő hónaptól? Hány hónapra sikerült teherbe esnetek újra?
nekem a műtétre rá 5 héttel jött meg.onnantól visszaállt az eredeti kerékvágásba
baba még nincs :(
Nekem 3 éve volt missed ab-om, de azóta sem estem teherbe, pedíg gyógyszert is szedek, meg szurit is kapok, de semmi.
A műtétek követően, az első hónapban 28.napra rendesen megjött, de utána össze vissza,/ ami 21-naptól az 50.-ig szól/ és rengeteg vér...sima tiszta vér is meg nagy alvadt is, erre a nőgyógyászok azt mondták, ezt egy terhesség hozza helyre, na köszi...:(((
előző vagyok
Az lemaradt, hogy a műtét után 2 hétig nagyon szenvedtem, görcsök, vér, fájdalom, vissza mentem kaptam rá gyógyszert.
Így rá 2 hétre, azaz a 28.ciklusnapomon megjött.
kedves 4.
ilyen régóta nem esel teherbe,keress fel meddőségi szakembert.
(én már biztosan megtettem volna)
1 év sikertelenség után ajánlott.
Egy csomó oka lehet:hormonális,szervi..és ha eddig nem sikerült,én ennyi idő az időben már nem bíznék!
Már elég türelmes votál,cselekedj!
sok szerencsét:Niki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!