Clostisok, volt minden esetben fél idős bő váladékotok? Sikeres hónap lett?
Figyelt kérdés
2011. aug. 8. 13:26
1/5 anonim válasza:
Volt, de nekem nem lett sikeres egyik clostys hónapom sem. ):
2/5 anonim válasza:
nekem NEM volt bő folyásom, mégis éreztem a szurkálást és az ovuteszt is pozitiv lett. baba lett belőle az első hónapban.
3/5 A kérdező kommentje:
gratulálok:)nekem nincsen bő folyásom,de szurkálás az van.megkérdezhetem melyik ovutesztet használtad?nekem ma a 11.nap de még negatívat mutatott.
2011. aug. 8. 20:20
4/5 anonim válasza:
köszi:) én a vaterán vett one step ovutesztet használtam,15ik nap lett pozitiv és akkor éreztem a szurkálást is. szerintem a 11nap még bőven korai, az sem lenne meglepő ha csak a 18ikon lenne,mert ugy olvastam h sokaknál kicsit meghosszabbitja a ciklust. szurkolok h sikerüljön
5/5 A kérdező kommentje:
köszi szépen:) bár már van 2gyönyörű gyerekem,de nagyon szeretnénk egy 3.at:)) akkor várom a következő napokat,de rendes középidős görcseim vannak már most.remélem én is,hogy sikeres hónap lesz!
2011. aug. 8. 20:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!