Az igaz, hogy a háziállatok akkor jobban gerjednek egy lányra/nőre, amikor menstruálnak? Van benne valami és miért van ez?
Figyelt kérdés
nem értek az állatokhoz.2013. febr. 16. 21:05
1/5 anonim válasza:
Az allatok legfobb erzekszerve a szaglas. Olyan fejlett nekik, hogy megerzik az altalunk kibocsatott feromonokat is. Es ez gerjedelmet okoz naluk is. Egyebkent ugy tudom kimutattak, hogy kepesek nehany betegseget is "kiszagolni".
2/5 anonim válasza:
Prózai oka van: a vérszagot érzik.
3/5 anonim válasza:
Pár éve volt a tévében, hogy még a 60-as években egy menstruáló nővel "ki akart kezdeni" egy őz.
4/5 anonim válasza:
Saját tapasztalatom: kétszer voltunk a kápolnapusztai bivalyrezervátumban. Az első alkalommal minden rendben ment, az állatok nyugodtak voltak, simogathattam őket stb. A második alkalommal megvolt, majdnem nekem jöttek... (nőstény bivalyokról beszélünk)
Mikor az első babánkat vártuk, párszor bementem egy ismerősünk lovaihoz (még nem látszott a pocakom). Előtte soha ilyet nem csináltak, és utána sem, de akkor odajöttek, mindegyikük megszagolgatta a pocakomat.
Valamit tudnak!!
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
Az utolsó,a lovas nagyon aranyos :)
2013. febr. 17. 11:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!