Jelek a menstruaciora? 14/L
mar talan 3 eve is van annak, hogy meglattam a feher foltokat a bugyimon, akkor tisztaban is voltam a dolgokkal..:)
decemberben volt 3 napig barna folyasom.
ma eszrevettem, h feltunoen sok feher folyasom volt, fajtak a melleim, a mellbimbom is nagyobb lett.
menstruacio jelei?
koszonom a valaszokat elore is!! :)
(angol billentyuzetem van, bocsanat az ekezetekert)
nekem az elso nap amikor meg barnam volt akkor fajt, de nem.volt kibirhatatlan.:D aznap csak este vettem be gyogyszert hogy tudjak aludni.:)
de a masnap reggel kibirhatatlan volt.. ugyhogy elso a wc utana a gyogyszeres fiok volt.:)))
7 napos volt a menzeszem.. majd meglatjuk hogy alakul.:)
szerintem nem baj. gondolom nem allt be rendesen.:)
unokatesom kb. 4 eve menstrual, de rendszertelen neki. legutobb kb. 20 napot kesett neki. olyan is volt hogy 3 honap maradt ki.. ez volt 2 eve.. szerintem nem kell megijedned.:)
de azért elég furcsa hogy ilyen gyakoriak a vérzések..fuu.
na látod,nem csak az elsővel vannak problémák! xd
csütörtök reggel megjött a 2. rendes menzeszem..
hála nem görcsöltem annyira.:D éreztem de nem volt vészes.:):)
én szóltam! :D
Türhető? Én most a hetediket várom :)
turhetoo..:-D
hat pentekre vartam.. de vegulis egy nap.. ugyh csutortok reggel elkezdtem szidni mindent mikor szep kis foltocskaim voltak..xd
anya meg a hugom persze a furdoszobaba teremtek.xd ugyh mar pitt-patt volt minden.. a betetcserenel.is profi vagyok.:D mondjuk penteken nagyon sok volt.. reggel csereltem gondoltam majd harmadik ora vegeig kihuzom vele.. hat elso oran folyatosan mozgolodtam.. minden bajom volt.. a tanar meg elkuldott az irodaba is.. mondom ilyen nincs.. aztan hat igen.. elso ora utan majdnem at is aztam.. megijedtem de gyorsan korrigaltam a helyzetet.. hat alig vartam hogy hazaerjek..:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!