Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Jelek a menstruaciora? 14/L

Jelek a menstruaciora? 14/L

Figyelt kérdés

mar talan 3 eve is van annak, hogy meglattam a feher foltokat a bugyimon, akkor tisztaban is voltam a dolgokkal..:)

decemberben volt 3 napig barna folyasom.

ma eszrevettem, h feltunoen sok feher folyasom volt, fajtak a melleim, a mellbimbom is nagyobb lett.

menstruacio jelei?

koszonom a valaszokat elore is!! :)

(angol billentyuzetem van, bocsanat az ekezetekert)

2013. febr. 15. 22:20
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
nekem szerencsére nem tart napokig a féjdalom,de amikor görcsöl,na akkor tényleg fáj. de nem halok bele :D
2013. márc. 2. 18:52
 32/38 A kérdező kommentje:

nekem az elso nap amikor meg barnam volt akkor fajt, de nem.volt kibirhatatlan.:D aznap csak este vettem be gyogyszert hogy tudjak aludni.:)

de a masnap reggel kibirhatatlan volt.. ugyhogy elso a wc utana a gyogyszeres fiok volt.:)))

7 napos volt a menzeszem.. majd meglatjuk hogy alakul.:)

2013. márc. 6. 07:25
 33/38 anonim ***** válasza:
nekem ma reggel jött meg reggel.2 hét és 5 nap telt el az előző kezdete(!) óta.. Még 10 napom lett volna :s de fekete bugyi volt rajtam és mázlimra nem erős. De egy picit fáj. Nem értem,miért jött meg ilyen hamar..
2013. márc. 6. 18:52
 34/38 A kérdező kommentje:

szerintem nem baj. gondolom nem allt be rendesen.:)

unokatesom kb. 4 eve menstrual, de rendszertelen neki. legutobb kb. 20 napot kesett neki. olyan is volt hogy 3 honap maradt ki.. ez volt 2 eve.. szerintem nem kell megijedned.:)

2013. márc. 6. 20:54
 35/38 anonim ***** válasza:

de azért elég furcsa hogy ilyen gyakoriak a vérzések..fuu.

na látod,nem csak az elsővel vannak problémák! xd

2013. márc. 7. 22:23
 36/38 A kérdező kommentje:

csütörtök reggel megjött a 2. rendes menzeszem..

hála nem görcsöltem annyira.:D éreztem de nem volt vészes.:):)

2013. márc. 24. 19:24
 37/38 anonim ***** válasza:

én szóltam! :D

Türhető? Én most a hetediket várom :)

2013. márc. 24. 21:30
 38/38 A kérdező kommentje:

turhetoo..:-D

hat pentekre vartam.. de vegulis egy nap.. ugyh csutortok reggel elkezdtem szidni mindent mikor szep kis foltocskaim voltak..xd

anya meg a hugom persze a furdoszobaba teremtek.xd ugyh mar pitt-patt volt minden.. a betetcserenel.is profi vagyok.:D mondjuk penteken nagyon sok volt.. reggel csereltem gondoltam majd harmadik ora vegeig kihuzom vele.. hat elso oran folyatosan mozgolodtam.. minden bajom volt.. a tanar meg elkuldott az irodaba is.. mondom ilyen nincs.. aztan hat igen.. elso ora utan majdnem at is aztam.. megijedtem de gyorsan korrigaltam a helyzetet.. hat alig vartam hogy hazaerjek..:/

2013. márc. 24. 22:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!