Jelek a menstruaciora? 14/L
mar talan 3 eve is van annak, hogy meglattam a feher foltokat a bugyimon, akkor tisztaban is voltam a dolgokkal..:)
decemberben volt 3 napig barna folyasom.
ma eszrevettem, h feltunoen sok feher folyasom volt, fajtak a melleim, a mellbimbom is nagyobb lett.
menstruacio jelei?
koszonom a valaszokat elore is!! :)
(angol billentyuzetem van, bocsanat az ekezetekert)
Szia! :)
Az első december 5-én volt (akkor 3 napos barnázás). A másodiknak január 1-én, a harmadiknak január 28-án kellett volna megjönnie. Ez lett volna a negyedik (ami ugye csak a második) aminek február 24-en kellett megjönnie, és 23-án reggel barna volt.:) Örültem neki, hogy 1 nap eltérés volt.:D Meg annak is, hogy megjött, mert az osztályban mindenkinek megvolt rajtam meg az egyik barátnőmön kívül. De mostmár neki is és nekem is megjött.:)
Ettől függetlenül még kimaradhat a következő is? :O
en ugy gondolom, hogy nem lesz ilyen problemam.. :))
novemberben voltam pajzsmirigy vizsgalaton, es az orvos elkuldott kismedencei ultrahangra. ( rendesen megszivtam, mert tele holyaggal kellett bemennem, en meg pont elotte pisiltem.. )
az ultrahangon mindent rendben talaltam, en is tatott szajjal neztem hogy mennyi ici-pici petesejt van a petefeszekben.. meg minden..:)) erdekes volt..
szoval akkor mondta az orvos, hogy nincs semmilyen problemam, csak keson ero vagyok.:))) ra egy honapra barnam volt.. ma pedig mar 4. napja rendes menzeszen van.:)
:) de furi
láttad a petesejteket? oh my god :D én tökre megijednék,ha meglátnám xd de hogy lehetett azokat látni? hiszen az érett petesejt is akkora mint egy gombostű hegyének a nyoma a papíron,az éretlen meg még kisebb :D
és a barátnődnek mikor jött meg?
hat az orvos mondta, hogy az a rengeteg pici pontocska, az mind-mind petesejt. :)
engem mindig is erdekeltek az ilyenek, orultem is neki hogy lathatom ezt az egeszet..:) (bar volt bennem idegesseg rendesen.. a mi lesz ha...? kerdesek kavarogtak a fejemben.)
baratnomnek januar elejen jott meg.:)
ugyhogy kb. 1 honap elteressel jott meg mindkettonknek.:)
olyan furcsa, hogy meg egy par honappal ezelott azon feszengtem, hogy mikor jon meg.. ma pedig mar arrol hogy 'hanyadik napja van meg..?! ' :D aztan hosiesen jelolgetem a naptaramban a napokat. : D
ismerős érzés :DDD
nekem meg tök furcsa hogy március 20-án lesz fél éve :'D meg már tudom rendesen számolni a ciklus hosszokat,vérzés-és fájdalom erősséget. meg hogy vannak előtte előjelek és azok olyan furcsák :) meg hogy lehetne már gyerekem stb xd
nekem jelenleg 3 olyan barátnőm van,akikkel mindig együtt lógok. és amikor nekem megvan,akkor általában valamelyiknek is :d decemberben ez egyik bnőmmel egy napon jött meg,kb 8 óra különbséggel(nekem reggel órán,az övé délután jött).pedig se neki,se nekem nem azon a napon kellett volna jönnie! januárban meg hármunknak volt meg egyszerre(1.bnőmnek január 15,2.bnőmnek jan.16,nekem jan.17!) és a negyedik lánynak 1 héttel később jött meg. szóval a dátum nekünk is már kábé azonos :"D
érdekes,mi?
ezek erdekes dolgok..:)))
iden kerultem jo kapcsolatba az egyik csajjal.. nekem szombat reggel jott meg, neki meg par oraval kesobb.:D
de hetfon, tesi oran 4-en ultunk menzesz miatt..:))) jo kis tarsasag jott letre.:DD
:DD jaja. és januárban persze nem csak nekünk hármunknak volt meg egyszerre,mert egy másik osztálytársnőmnek is akkor volt meg,ahogy utólag hallottam.(jóban vagyok vele is :)
múltkor nem volt tesi cuccom vagy mi,már nem emlékszem pontosan,de ott ültem a kispadokon. asszem akkor is pont megvolt és fájt vagy a hasam vagy a derekam.
és a másik két osztálytársam is azért nem tesizett mert nemhogy tesiholmijuk nem volt,de az egyiknek megvolt,a másik meg görcsölt xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!