Nagyon fájdalmas menstruációra tudtok ajánlani valamit? Normális, hogy ennyire fáj?
Figyelt kérdés
Hányingerem van a fájdalomtól, ha este jön meg, akkor pedig felébredek a görcsökre, fájdalomra. Nagyon kellemetlen, így nem csak lenni, de dolgozni is, meg elvégezni a kötelességit az embernek. Gyógyszerek nem segítenek, ha lefekszem akkor is nagyon görcsölök, ha melegítem akkor is. Ha masszírozom, akkor az segít az enyhébb görcsökön, az erőseken az sem. Fogamzásgátlót nem szednék. Lehet, hogy hormonális a problémám, fájhat attól ennyire? Tényleg ne gondoljatok nyafkának, de ez a fájdalom megbénít. Mér ideges vagyok előre amikor meg kell jönnie mert tudom milyen tortúra az egész..2012. dec. 10. 22:08
1/1 anonim válasza:
ha néha nagyon erős akkor az normális. nekem is szokott olyan lenni,meg mindenkinek. Viszont ha minden hónapban nagyon erős,akkor szerintem valami baj lehet..Akkor el kéne menni nőgyógyászhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!