Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Fájdalmas szex?!

Fájdalmas szex?!

Figyelt kérdés
az utóbbi 4-5 alkalommal mindig fájt amikor barátommal lefeküdtem. és pár napja (2-3) észre vettem hogy folyásom van és nem átlagos mennyiségű amire rá lehet fogni hogy normális. szagát nem mondanám kifejezetten büdösnek, de kellemetlen, és a kis ajkaim egy kicsit meg dagadtak, kicsit lejjebb a hüvelyemnél pedig piros a bőr, kicsit mintha irritált lenne. néha viszket is. mi lehet ez? hüvely gomba? herpesz vagy mire számítsak ha elmegyek vele orvoshoz mit mondd? remélem nincs nagy baj. volt már valakinek hasonló? ha igen mi volt a teendő vele?
2012. dec. 9. 20:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát ha nem az első volt,akkor valószínüleg a barátodnál nem jó valami,arra nem gondoltál? vagy neki nem fáj?
2012. dec. 9. 20:05
 2/4 A kérdező kommentje:
neki nem fáj. meg nincs semmi problémája. direkt rá kérdeztem. ezért gondoltam arra hogy nem e elkaptam valami fertőzést, mert gyakran járok uszodába. és csak kíváncsi lennék rá hogy mi lehet ez? gomba vagy más?
2012. dec. 9. 20:09
 3/4 anonim ***** válasza:
A gomba az feltűnő folyással jár, késsé tűrós. Inkább kevert bakteriális hüvelygyulladásod lehet, de ez a kenetből ki fog derülni. Dalacin krém jó rá például, nekem bevált.
2012. dec. 9. 20:32
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm.
2012. dec. 10. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!