Hüvelyi fertőzés, fájdalmas szex?
1 hónapja voltam dokinál, mert sokszor jelentkezett nálam valamilyen hüvelyi fertőzés. Nem vizsgált meg alaposan, csak ránézésre állapította meg a bajom. Irt ki Macmiror krémet, amit be kellett nyomnom bentre a hüvelyembe. 7 napon belül semmi bajom nem volt, legalább is ugy éreztem. Együtt voltam a barátommal, de amikor betette, rögtön éreztem azt a csípő, égő fájdalmat és kívül meg is repedt a bőr, pedig elég nedves is voltam. Abba is kellett hagyni a szeretkezést, mert nagyon fájt. Azóta csak romlott a helyzet, a hüvelyem kívülről tiszta piros, mintha száraz lenne és nagyon érzékeny, sárgás folyásom van,olyan krémszeru, de nem viszket ugy kimondattan.Szerdán jutok csak el dokihoz, már péntek óta szenvedek. Amikor utoljára voltam dokinál, azt mondta, hogy ha még egyszer előfordul ez a panaszom, akkor teljes kivizsgálás. Remélem nem lehet azért akkora baj, ha a gombaelles krém segít, de nem tartósan. Gondolom a baratomat is kezelni kell, mert valoszinuleg tole kapom folyton vissza. Nektek is volt ilyen? Mi bajotok volt? Mi volt rá a megoldás? Válaszokat előre is koszonom.
22/l
ez már a 3. orvosom, vele nincs problémám, biztos vagyok benne hogy most kikezel, csak rá az jellemző, hogy a 2. esetnél csinal teljes kivizsgálást....
Arra lennek kivancsi, hogy volt e valakinek ilyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!