Gombás fertőzés után (intim helyen) miért nem teljesen ugyanolyan a szex?
azért kérdem mert azt tapasztaltam hogy elsőnek volt ilyenem és azt mondta a doki hogy 2 hét után elfogom felejteni nyugodjam meg csak kezeljem oké is de már 3 hét eltelt semmi bajom de valamiért mégis olyan mintha elsőnek lettem volna pasival az a fájdalom stb..
nem értem vagy ennek tényleg semmi köze ehhez?
de másra meg nem tudok gondolni mivel már összeszoktunk a párommal....
de akkor elfog múlni ugye?
mert nagyon nem jó így
Újra el kell menned az orvoshoz, nem múlt el a fertőzésed, de ez további kezelés nélkül nem is fog.
Vagy a gyógyszer nem volt hatásos (előfordul, hogy adott szer éppen a te gombádra nem hat), vagy te nem használtad megfelelően (pl. nem nyomtad fel elég mélyen a kúpot/krémet és így a nyakban megbújtak a kórokozók).
Menj vissza és mondd el, hogy továbbra is panaszaid vannak. Kapsz új gyógyszert és ha figyelmesen használod, renbe jössz egy hét alatt.
Jobbulást!
Szia!
Valószínűleg azért nem ugyanolyan, mert nem gyógyultál meg teljesen, a fertőzés nem múlt el. Én most próbáltam ki egy új hüvelytablettát, a vagilactot és nekem segített, pedig visszatérő gombás fertőzésem volt...
Szerintem próbáld ki!
Remélem segítettem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!