Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Jelek a menstruaciora? 14/L

Jelek a menstruaciora? 14/L

Figyelt kérdés

mar talan 3 eve is van annak, hogy meglattam a feher foltokat a bugyimon, akkor tisztaban is voltam a dolgokkal..:)

decemberben volt 3 napig barna folyasom.

ma eszrevettem, h feltunoen sok feher folyasom volt, fajtak a melleim, a mellbimbom is nagyobb lett.

menstruacio jelei?

koszonom a valaszokat elore is!! :)

(angol billentyuzetem van, bocsanat az ekezetekert)

2013. febr. 15. 22:20
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:
:)))))))))
2013. febr. 19. 08:27
 12/38 anonim ***** válasza:
változás? milyen a folyásod? :)
2013. febr. 19. 13:00
 13/38 A kérdező kommentje:
hat semmi..:// mar csak turelmesen varok..:)
2013. febr. 21. 21:59
 14/38 A kérdező kommentje:

ma reggel hasgorcsre ebredtem.. barna folyasom van.. viszonylag sok is..

mostmar teljes jogu nagylanynak erzem magam.:))

2013. febr. 23. 20:16
 15/38 anonim ***** válasza:

mondtam én :'))

hány nap telt el az első óta? a folyásod milyen volt 2 hete? mert ha volt peteérésed(amit jelez a folyás),akkor a vérzés előtt van pont 2 héttel,teljesen mindegy,hány napos a ciklus. nekem 30.

én a mostani előtt 30 napos ciklusra gondoltam,mert az előzőek átlaga ez volt,feb.2.-ra számoltam,meg még a folyásom is tojásfehérjés volt,szal gondoltam hogy van ovu is.

mi történt? PONTOSAN 2 héttel rá jött meg,16.-án :D tegnap még volt barna folyás,mára elmúlt :) 1 hetes volt,mint a legtöbb. úgy értem,az első 8 napos volt,a 2. 7,a 3. szintén 7,a 4. 9 napig tartott,a mostani ötödik meg "érdekes" módon ismét 7 napig :DD nekem is erős barnázás,halványbarna vérrel,nagy nyálkahártya darabokkal. fúj xd

szóval ne aggódj,ha holnapra megerősödik,sőt akkor se ha hosszú :)

14L (bocsi,ha nem érthető)

2013. febr. 23. 22:06
 16/38 A kérdező kommentje:

december 5-én volt az első..:) ha jól számoltam, akkor pontosan ma kellett volna megjönnie.:) (2 mezesz kimaradása után)

Ma reggel felébredtem, erős görcsöm volt, úgyhogy rettenetes szélsebességgel száguldottam a WC irányába.. és igen, rendesen megjött, erős vérzésem van.. piszok kellemetlen, mikor érzem hogy folyik.. fúúúj..:/ :D

szóval nagy nehezen elintéztem a WC-t és az első utam a konyhába vezetett, elő a jó kis Algoflex forte-t.. húgom folyamatosan segített, ha kértem, úgyh jó volt.:) már jól érzem magam, kezdek belejönni a betét cserébe is.:)

egyébként, kb. 2 héttel ezelőtt szóltam anyunak, h sok a fehér.. annyit mondott, hogy lehet peteérés, de kicsi fertőzés is..én tudtam, hogy nem fertőzés, de ezt nem mondtam neki.. na mind1.. tegnap reggel méretkőztem, és észrevettem, hogy gyarapodott a súlyom, ami nagyon elszomorított a hasfájás közepette.. aztán észrevettem, hogy barnám van..

anya ekkor mondta, hogy ő tudta, hogy ezért híztam és emiatt volt a sok fehér.. és hogy nyugodjak meg, le fog menni, csak a testem visszatartja a vizet..:)

úgyhogy tegnap barna, ma reggel meg már tömény vér.. undi volt nagyon.:/ :D:D

mostmár abban reménykedek, hogy szerdára elmúlik, mert szóbeli felvételire megyek és nem lenne kellemes azon filóznom, hogy átázok-e, vagy sem?!

köszönöm a segítségedet!! :):):)

2013. febr. 24. 14:52
 17/38 anonim ***** válasza:

nekem is szóbelim van/volt :D a mostani péntekig tartott és az első szóbelim szombatra esett és pont elmúlt akkor! :D (tegnap)

én csak a negyediknél kezdtem el érezni hogy folyik :s de meg lehet szokni! grat! :))

2013. febr. 24. 19:25
 18/38 A kérdező kommentje:

a legkellemetlenebb amikor folyik..:S

elso ora utan fintorogtam.. baratnom: szar mi??

egybol levagta a dolgot..:D koszonom...:D

es koszonom a segitsegedet is!!! :)))))))))

2013. febr. 25. 09:19
 19/38 anonim ***** válasza:
ha van kérdésed,írj nyugodtan :)
2013. febr. 25. 19:15
 20/38 A kérdező kommentje:

rendben van! :)

ma mar egyre kevesebb van.. anya mondta hogy holnap szerinte mar csak barna lesz.. hat orulok neki.. a szobeli miatt is.. meg azert is mert.. mert csak.. eleg volt igy elsore.. a kovetkezonel mar fel leszek keszulve.. ennel legalabbis jobban.:D

2013. febr. 26. 09:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!