Jelek a menstruaciora? 14/L
mar talan 3 eve is van annak, hogy meglattam a feher foltokat a bugyimon, akkor tisztaban is voltam a dolgokkal..:)
decemberben volt 3 napig barna folyasom.
ma eszrevettem, h feltunoen sok feher folyasom volt, fajtak a melleim, a mellbimbom is nagyobb lett.
menstruacio jelei?
koszonom a valaszokat elore is!! :)
(angol billentyuzetem van, bocsanat az ekezetekert)
mindig van nalam a decemberi incidens ota..:)))
koszonom a valaszt..:))
koszonom.. meg nincs..
nem.aggodom.. meg novemberben voltam uh-on ahol megtudtam hogy minden rendben van..:))) megnyugtattak.. decemberben volt ez a barna.. azota semmi.. talan most..:))
koszonom a valaszt.
Idegesség
amikor már nagyon jönne, akkor görcsök.
a decemberi is menstruáció volt. az első a legtöbb lánynak 3 napos barnázás. (ez csak átlag,nekem erős 8 napos vérzés volt)
szerintem ez már a második előjele,amit leírtál.
ez egeszen meglepett..:)
ezt nem tudtam eldonteni, hogy az menzesz volt, vagy csak jel.. bar azota 2 mezesz kimaradt, lassan a harmadik kovetkezne.. koszonom a valaszt..:))))
előző vagyok.
nekem jelenleg is megvan,de olyan kevés,mint neked a decemberi,pedig ez nekem már az ötödik és az előzőek olyanok voltak mint a niagara xD
ha több napig van barna folyás,akkor az menzesz. (persze a vérzés előtt is van néha,de szerintem nálad tuti hogy mensi volt :) görcsök akkor voltak?
14L
nem voltak gorcseim, csak picit fajt a hasamalja..
anya azt mondta h nem mindenkinek szokot fajni az elsonel.. neki sem fajt.. es neki is harom napos volt, majd 3 honapig ki is maradt.. bar nem is banom a hasgorcsos temat mert nem igazan birom a fajdalmat.. mostmar csak abban remenykedem, hogy nem lesz olyan problemam mint anyumnak, akinek.olyan gorcsei voltak, h hanyt a.fajdalomtol..
koszonom a valaszt!! :)
pont az volt a lényeg a kérdésemben,hogy hol fájt. de mivel neked a hasad alja fájt,akkor egyértelmű,hogy mitől :)
üdvözöllek a nagylányok között :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!