Muszáj megvizsgálnia a nőgyógyásznak ahhoz, hogy fogamzásgátlót írjon fel?
Figyelt kérdés
Még sosem voltam nőgyógyásznál, de szeretnék áttérni a fogamzásgátlóra.
Meg lehet úgy is oldani a felírását, hogy ne kelljen ehhez ott matatnia? Illetve vannak-e olyan fogamzásgátlók, amik hormonmentesek, de ugyanúgy biztonságosak és könnyebben hozzájuk lehetne jutni?
24N
2013. febr. 8. 14:54
31/37 anonim válasza:
29.
Félévente????
Jó hogy nem negyedévente. Bár a magánorvosnak nyilván az lenne az érdeke, hogy hetente menj és fizess min 10 00 Ft-t.
32/37 anonim válasza:
Igen,félévente járok,a doktornő még meg is szokott dícsèrni, hogy fiatal korom ellenére ilyen felelősségteljes vagyok.És amúgy is sokat dícsér,így sokkal kibírhatóbb.Először véletlenül mentem vissza fél év múlva,mert rosszul emlékeztem h mikor menni,viszont kiderült a rákszűréskor,hogy valami gyulladásom van,amit amúgy nem vettem volna észre. A hely szuper, olyan,mint egy szálloda, nem bánnak velem úgy,mint egy kutyával,sajnos Magyarországon csak akkor lehet életben maradni,ha fizetsz.
33/37 A kérdező kommentje:
És mennyit fizetsz 1-1 alkalomért?
2013. febr. 10. 17:31
36/37 A kérdező kommentje:
Hát az nem kis pénz! És ahol olcsóbb, ott mennyi? Kicsit röhej, hogy fizetem a tb-t és még fizessek... :S
2013. febr. 11. 12:07
37/37 anonim válasza:
Nézz körül a neten...változó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!