Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tud így a nőgyógyász fogamzásg...

Tud így a nőgyógyász fogamzásgátlót felírni nekem? Milyen vizsgálatokat kell végezni hozzá?

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy van egy időpontom a nődokimhoz, amit úgy kaptam, hogy csak leletért megyek( új a nődokim, rákszűrést csinált, ezért kell mennem hozzá). VIszont szeretnék vele beszélni, hogy fogamzásgátlót szeretnék, de ha vizsgálni kell hozzá, akkor gondolom nem lesz neki alkalmas az idő miatt!

Tudtok segíteni, hogy mire számítsak, érdemes-e felhoznom akkor? Vagy majd mikor kérek egy új időpontot.. Köszönöm!

2013. jan. 30. 20:03
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Mikor voltál nála rákszűrésen kért vérvételt? Ha nem akkor nem adhat, vagy szoktak így is felírni, de az felelőtlenség, mint így felírni és beszedni.
2013. jan. 30. 20:31
 2/10 A kérdező kommentje:

Most voltam rákszűrésen! De akkor pl. adhat egy beutalót most vérvételre, nem? És majd ha visszamegyek megvizsgál.

(igazából csak nem akarok neki kellemetlenséget okozni a figyelmetlenségem miatt, hogy csak leletért megyek, aztán rázúdítok sok mindent; gondolom azért kérdezte a nővér, hogy csak leletért megyek-e vagy vizsgálatra, mert nincs sok ideje)

Köszi!!

2013. jan. 30. 20:37
 3/10 A kérdező kommentje:
Félreolvastam, bocsi! Nem kért vérvételt!
2013. jan. 30. 20:37
 4/10 anonim ***** válasza:
60%
A fogamzásgátló felírásához rákszűrés kell, vérvétel nem feltétlen. Szerintem nem tart semeddig egy recept megírása, nyugodtan hozd fel.
2013. jan. 30. 22:23
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Egy fogamzásgátló felírásához kell nézni a májfunkciókat, az alvadási faktorokat, és néhány esetben hormonokat is, persze csak ha jobb esetben szeretnéd elkerülni a súlyosabb mellékhatásokat. Az a vérvétel kell.
2013. jan. 30. 22:42
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2013. jan. 30. 22:50
 7/10 A kérdező kommentje:
Mindenképpen szeretnék vérvételt hozzá!
2013. jan. 30. 23:04
 8/10 anonim ***** válasza:
Ha a háziorvostól kérsz beutalót laborvizsgálatra és annak az eredményét viszed el, az is jó lesz a nőgyógyásznak. Nem kell feltétlenül neki adnia hozzá a beutalót. A lényeg, hogy legyenek rajta a májfunkciós értékek.
2013. jan. 31. 09:07
 9/10 anonim ***** válasza:
Igen, vérvétel nélkül SOHA. egyébként is van trombózisos kockázata, ne növeld még felelőtlenséggel is. (orvost is váltanék, ha ő nem így teszi.)
2013. jan. 31. 10:00
 10/10 anonim ***** válasza:
Köszi
2014. nov. 19. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!