Tud így a nőgyógyász fogamzásgátlót felírni nekem? Milyen vizsgálatokat kell végezni hozzá?
A helyzet az, hogy van egy időpontom a nődokimhoz, amit úgy kaptam, hogy csak leletért megyek( új a nődokim, rákszűrést csinált, ezért kell mennem hozzá). VIszont szeretnék vele beszélni, hogy fogamzásgátlót szeretnék, de ha vizsgálni kell hozzá, akkor gondolom nem lesz neki alkalmas az idő miatt!
Tudtok segíteni, hogy mire számítsak, érdemes-e felhoznom akkor? Vagy majd mikor kérek egy új időpontot.. Köszönöm!
Most voltam rákszűrésen! De akkor pl. adhat egy beutalót most vérvételre, nem? És majd ha visszamegyek megvizsgál.
(igazából csak nem akarok neki kellemetlenséget okozni a figyelmetlenségem miatt, hogy csak leletért megyek, aztán rázúdítok sok mindent; gondolom azért kérdezte a nővér, hogy csak leletért megyek-e vagy vizsgálatra, mert nincs sok ideje)
Köszi!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!