Tudnátok olyan nőgyógyászt ajánlani Bp-en, aki végre meghallgat és nem csak felír egy újabb rossz fogamzásgátlót?
Nevet nem tudok, elnézést. De pl. magán-nőgyógyász?
Jó, igen, nem olcsó buli, de hátha!
Magánnőgyógyászra gondolsz?
Ha igen,akkor dr.Novák Zoltán tudom javasolni,a Rózsakert Medical Centerben.
Nekem is ő az ötödik nőgyógyász,aki végre normálisan meghallgatott,alaposan kivizsgált,nem össze-vissza adta a gyógyszereket,és végül normálisan kikezelt a problémámból.
Fiatalabb,nagyon rendes doki,amúgy a Szent István kórházban is dolgozik.
18.kerületben lakok, de most már ott tartok, hogy bármeddig elmegyek egy jó dokiért. Magán vagy sztk-s az mindegy.
Voltam magánnál, de mintha a falnak beszélnék...
Abban reménykedek, hogy aki másnak bevált, az nekem is be fog. Nagyon köszönöm a válaszokat, nézem is az elérhetőségeket!
Ha valakinek van még tuti tippje azt is szívesen fogadom:)
Pontosan mi a probléma? Írnál kicsit részletesebben,
Csa azért kérdem, mert sok nő azt hiszi, hogy az orvos a leletekből meg tudja állapítani, hogy kinek melyik gyógyszer fog beválni, mi az, aminek nem lesznek mellékhatásai.
De ez sajnos nem így van. A orvos azt tudja megállapítani, hogy egyáltalán szedhetsz-e bármilyet, aztán tippel.
Olyat ír, amilyen céggel épp szerződésben van, vagy ami a legtöbb páciensének beválik. Ha nem jön be, ír másikat.
Így aztán teljesen felesleges olyan dokit keresni, aki majd a leletedről megmondja, hogy mi kell neked. Mert ilyen doki nincsen. Maximum jól tippel.
Ha kipróbáltál már 3 gyógyszert, és egy se jött be, akkor inkább felejtsd el a tablettát.
Kedves harmadik válaszoló,
sajnos a legtöbb orvos ilyen,de azért nem általánosítanék,vannak kivételek.
Én is megjártam párral dokival aki ránézett a leletre,és vettem elő a recepttömböt.Hál Istennek Novák doktor nem ilyen:)
Nekem például az adott gyógyszer úgy írta fel a doktor úr,hogy előtte teljes labort csinált,abszolút életmódváltozást javasolt,összeállította azokat a kajákat,amiket kerüljek,és amiket egyek gyakrabban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!