Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Normal tampon kibír egy...

Normal tampon kibír egy dupla-tesiórát a menzesz 2. napján?

Figyelt kérdés
Normál esetben két tanóránként járok cserélni, és olyankor már eléggé tele van a tampon. De akkor csak ülök :S Most betettek egy tesiórát ami egész évben a menzeszem 2. napjára esik :S Mert ugye gyógyszert szedek és igy óramű pontossággal jön meg... Szoval a tamponnak mindegy hogy ülök csak, vagy futok, ki fogja bírni a 2 órát?
2009. szept. 4. 21:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Összemegy az, nyugi. A gyerek után is összemegy :) Csak kiszedni lesz nagyon kellemetlen.
2009. szept. 4. 21:39
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

szerintem pedig nem kell nagyobb, hanem kéredzkedj ki, ha nem enged ki, mondd meg neki négyszemközt a pontos okát (akár csak annyit h ma jött meg, muszáááájjj kimennem), nem ciki,megfogja érteni egyből akár férfi akár nő.

azért mondom,mert ha közben cserélsz,nem fogsz aggódni hogy mivan ha a másik betelik,átázol,stb, és jobb lesz a tisztaságérzeted is, meg a közérzeted!! ha 2óra alatt ülés közben a másik tele van úgy kb, akkor egy aktív tesióra alatt egy nagyobb is simán megtelhet (nekem már volt ilyen) úgyh sztem nyugodtan menj ki egyszer duplaóra alatt

2009. szept. 5. 00:29
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
tesi előtt tegyél fel egy újat, és úgy kibírja sztem+tisztasági a biztonság kedvéért. ha meg úgy érzed, hogy átáznál, akkor szólj, hogy elnézést, ki kell mennem, női probléma. a tesitanárok ezt meg szokták érteni. legalábbis az eddigi 6 tesitanárom megértette eddig mind :D
2009. szept. 5. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!