Normal tampon kibír egy dupla-tesiórát a menzesz 2. napján?
Figyelt kérdés
Normál esetben két tanóránként járok cserélni, és olyankor már eléggé tele van a tampon. De akkor csak ülök :S Most betettek egy tesiórát ami egész évben a menzeszem 2. napjára esik :S Mert ugye gyógyszert szedek és igy óramű pontossággal jön meg... Szoval a tamponnak mindegy hogy ülök csak, vagy futok, ki fogja bírni a 2 órát?2009. szept. 4. 21:18
11/13 anonim válasza:
Összemegy az, nyugi. A gyerek után is összemegy :) Csak kiszedni lesz nagyon kellemetlen.
12/13 anonim válasza:
szerintem pedig nem kell nagyobb, hanem kéredzkedj ki, ha nem enged ki, mondd meg neki négyszemközt a pontos okát (akár csak annyit h ma jött meg, muszáááájjj kimennem), nem ciki,megfogja érteni egyből akár férfi akár nő.
azért mondom,mert ha közben cserélsz,nem fogsz aggódni hogy mivan ha a másik betelik,átázol,stb, és jobb lesz a tisztaságérzeted is, meg a közérzeted!! ha 2óra alatt ülés közben a másik tele van úgy kb, akkor egy aktív tesióra alatt egy nagyobb is simán megtelhet (nekem már volt ilyen) úgyh sztem nyugodtan menj ki egyszer duplaóra alatt
13/13 anonim válasza:
tesi előtt tegyél fel egy újat, és úgy kibírja sztem+tisztasági a biztonság kedvéért. ha meg úgy érzed, hogy átáznál, akkor szólj, hogy elnézést, ki kell mennem, női probléma. a tesitanárok ezt meg szokták érteni. legalábbis az eddigi 6 tesitanárom megértette eddig mind :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!