Normal tampon kibír egy dupla-tesiórát a menzesz 2. napján?
Figyelt kérdés
Normál esetben két tanóránként járok cserélni, és olyankor már eléggé tele van a tampon. De akkor csak ülök :S Most betettek egy tesiórát ami egész évben a menzeszem 2. napjára esik :S Mert ugye gyógyszert szedek és igy óramű pontossággal jön meg... Szoval a tamponnak mindegy hogy ülök csak, vagy futok, ki fogja bírni a 2 órát?2009. szept. 4. 21:18
1/13 anonim válasza:
Ha az ülésben átázik, nem fogja kibírni a tesit. VAgy kéretőzz ki közben, vagy használj tesi előtt nagyobbat.
2/13 anonim válasza:
próbáld meg hogy tampon + betét... át fog ázni szerintem, de a betét megállítja. kicsit kényelmetlen, dehát mit lehet tenni...
3/13 A kérdező kommentje:
Nem ázik át ülés közben, csak tele van 2 óra után. a zsinór se olyan még akkor, csak tele van.
2009. szept. 4. 21:22
5/13 A kérdező kommentje:
Nem. Kihagyja a tanár a szünetet, és helyette 10 perccel hamarabb elenged.
2009. szept. 4. 21:27
7/13 anonim válasza:
Te jóég. Marha nagy szerencsével bírja csak ki. Szerintem kéreckedj ki óra felénél. Más megoldást nem látok.
8/13 A kérdező kommentje:
Utolsó: Akkor mit csinálnál :) tesiznem muszáj, nem kérhetek minden hónapban felmentést
2009. szept. 4. 21:29
9/13 anonim válasza:
Miért nem használsz ilyenkor nagyobb tampont?? Az tuti kibírja...
10/13 A kérdező kommentje:
Hát ez lesz sajnos... Pedig a normal-nál jobban nem akartam tágítgatni magam de hát muszáj lesz... :(
2009. szept. 4. 21:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!