Milyen okai vannak annak hogyha valakinek nem jön meg az első menstruációja?
Mik állhatnak mögötte? Milyen betegségekre utalhat? Vagy mi okból nem jön meg valakinek az első?
14 éves vagyok, tudom hogy még korai aggódnom, nem azért írom, hanem hogy tisztába legyek azzal mik lehetnek az okai annak hogy valakinek még pl. 16 évesen se jön meg.
Köszi a vászokat előre is! :)
tudom már miért nem jön meg:MERT SOVÁNY VAGY,NAGYON!
ÉN 10 évesen is már 38 kg voltam! azt mondják,amíg nem éred el a 40-45 kg.t,addig ne is álmodj róla! ennek az az oka,hogy a fejlődéshez ZSÍR kell. amíg 44 kg voltam(160 cm) egy éven keresztül,addig nekem se jött. de amikor felhíztam,akkor utána nem sokkal meg is jött!(lehet hogy már írtam)
és hány centi vagy? mert a 37 kg is kevés egy 150 körüli 14 éves lánynak! csak úgy szólok!
jelenthet valamit a folyás,mert már pár plusz kiló is sokat számít!
akkor nincs ötletem. csak mert feltűntek a furcsa számok nálad.. ilyen adataim 10-11 évesen voltak. mármint a magasság,mert súlyban már akkor több voltam. de aztán megnyúltam halleluja. de még szeretnék nőni.. kb 167 cm akarok lenni. kell még 4 cm *0* csak aggódom,mert azóta amióta megjött,szinte nem nőttem semmit. ha nem jött volna meg,lehet hogy már lennék 167.. :s reménykedek..
hogy te colos nem leszel,az biztos. inkább figyelj arra hogy arányos legyen az alakod. szépen mutatnál kocka hassal,hidd el :D hamar lehet kidolgozott hasad,nekem is olyan volt,csak hát nem foglalkoztam vele és ráment a zsír. pedig állítom neked,a fiúk is nagyra tartják ha már kezd izmos hasad lenni :) mármint nálunk a fiúknak bejön.
Szerintem nem kell elérni a 40 kg-t, én 36 kg 156 cm vagyok, nem vagyok csontsovány, se sovány, és már 2x megjött... sztem tök normális a kérdező súlya
kitartás, nemsokára megjön! nem a súlyodon múlik..
De én nem leszek magas, vagyis kevés az esélyem rá. Anya 165, a rokonságban mindenki olyan 160(mármint nők), és a tesóim is csak 150ek úgyhogy...
Amúgy már volt egy kicsit kockahasam pár éve, csak mivel egyre kevesebb időm van a sportra, ezért már kezd visszafejlődni, eltűnni...de volt olyan hogy szépen ki voltak rajzolódva a kicsi kockák. Szeretném őket (kockákat) visszaszerezni, meg egy kicsit nyújtani magamat, mert meg szeretném csinálni a spárgát. Amint lesz időm, és a tanulnivalók is lazábbak lesznek, akkor újra fogok 'edzeni'...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!