Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért ennyire tájékozatlanok...

Miért ennyire tájékozatlanok az orvosok, gyógyszerészek? Miért vezetnek félre? Így védekezzünk felelősen?

Figyelt kérdés

Begyulladt arcra Dalacint írt fel a háziorvos.Kérdezem,hogy fogamzásgátlóval egyszerre szedhetőt írt-e fel (semmit nem tudtam a gyógyszerről még,akkor hallottam először a nevét),azt mondja persze. Megyek kiváltani,biztosnág kedvéért kérdezem a gyógyszerészt is,ugye nem antibiotikum,szedhető egyszerre fogamzásgátlóval.Persze,szedhető,ez nem antibiotikum.

Fizetek,hazamegyek,betegtájékoztató,antibiotikus.Kis google-zás,csökkenti a fogamzásgátló hatását,kiegészitő védekezés kell.

Ha nem nézek utána,akkor simán beszedem és nem védekezünk másképp akor ki okolható?

Bár mindig minden gyógyszernek utánanézek,de szerintem nem ez a normális,hisz azért mentem orvoshoz hogy ő tudja mi hogy van.

Hogy gyógyithat az ilyen?

És még előzzük meg a nem kivánt terhességet...

2012. dec. 19. 12:02
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

1. ki az a 47-es

2. mi az hogy "is"? szóval te is az vagy?????

2012. dec. 20. 18:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!