Miért ennyire tájékozatlanok az orvosok, gyógyszerészek? Miért vezetnek félre? Így védekezzünk felelősen?
Begyulladt arcra Dalacint írt fel a háziorvos.Kérdezem,hogy fogamzásgátlóval egyszerre szedhetőt írt-e fel (semmit nem tudtam a gyógyszerről még,akkor hallottam először a nevét),azt mondja persze. Megyek kiváltani,biztosnág kedvéért kérdezem a gyógyszerészt is,ugye nem antibiotikum,szedhető egyszerre fogamzásgátlóval.Persze,szedhető,ez nem antibiotikum.
Fizetek,hazamegyek,betegtájékoztató,antibiotikus.Kis google-zás,csökkenti a fogamzásgátló hatását,kiegészitő védekezés kell.
Ha nem nézek utána,akkor simán beszedem és nem védekezünk másképp akor ki okolható?
Bár mindig minden gyógyszernek utánanézek,de szerintem nem ez a normális,hisz azért mentem orvoshoz hogy ő tudja mi hogy van.
Hogy gyógyithat az ilyen?
És még előzzük meg a nem kivánt terhességet...
1. ki az a 47-es
2. mi az hogy "is"? szóval te is az vagy?????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!