Miért ennyire tájékozatlanok az orvosok, gyógyszerészek? Miért vezetnek félre? Így védekezzünk felelősen?
Begyulladt arcra Dalacint írt fel a háziorvos.Kérdezem,hogy fogamzásgátlóval egyszerre szedhetőt írt-e fel (semmit nem tudtam a gyógyszerről még,akkor hallottam először a nevét),azt mondja persze. Megyek kiváltani,biztosnág kedvéért kérdezem a gyógyszerészt is,ugye nem antibiotikum,szedhető egyszerre fogamzásgátlóval.Persze,szedhető,ez nem antibiotikum.
Fizetek,hazamegyek,betegtájékoztató,antibiotikus.Kis google-zás,csökkenti a fogamzásgátló hatását,kiegészitő védekezés kell.
Ha nem nézek utána,akkor simán beszedem és nem védekezünk másképp akor ki okolható?
Bár mindig minden gyógyszernek utánanézek,de szerintem nem ez a normális,hisz azért mentem orvoshoz hogy ő tudja mi hogy van.
Hogy gyógyithat az ilyen?
És még előzzük meg a nem kivánt terhességet...
Nem kell tudnia mindent.
De akkor ne mondja azt hogy "persze szedhető",hanem mondja hogy sajnos nem tud biztosat,nézzek utána.
Tabletta
és antibiotikum,neten nézz szét,mindenhol azt irják hogy kiegészitő védekezés kell
És sajnos nem első eset,nem először mondta már rá orvos hogy nem kell,és mégis kellett. (akkor a gyógyzserész szólt,hogy vigyázzak-más orvos más gyógyszerész volt akkor)
79%-os
aki ilyen okoskodó,az jobb is ha megy
Kedves 79%-os.
Na látod az ilyen hozzáálás miatt a hozzád hasonlók nem is hiányoznak! Csak a pénzünket ne felejtsd el köszönettel visszaadni, amit a képzésedre fordítottunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!