Kedves Gyógyszerészek! Valaki el tudná nekem mondani, pontosan milyen összetevőkből áll a Márkus por?
Ajánlatra rendeltem a gyógyszertárban,és mikor meg mertem kérdezni miből áll,ennyit kaptam válaszul:-mi tudjuk.
A zacskóra sincs semmi írva.
KÖSZÖNÖM!
Ezt nem mondod!!A Coca Colát gyógyszerész?
Több helyen is kérdeztem,és látszólag nem találták a gépben az összetételét(legalábbis úgy tettek,mintha keresnék)Furcsa.A neten javasolták,és egy orvos volt a kitalálója.
Annyira szeretném tudni!:)
Ugyan régi a kérdés, de csakmost vetődtem erre. Szóval teljességgel ellentmond a szakma alapjainak, hogy nem adták ki tételesen, hogy miből áll a készítmény, bár addig teljességgel rendben van, hogy a zacskón és a blokkon csak a fantázianév szerepel. Tételesen mondjuk nem kötelességük kiszolgáltatni a receptúrát, de az összetevők listáját igen (pl. mi van, ha allergiás a beteg az egyik komponensre? 0o).
Nem is értem a hozzáállást, főleg mivel ez egy ezer éves recept:
- Calcii carbonas 250 g
- Calcii hydrogenophosphas 250 g
- Magnesii subcarbonas levis 47 g
M.f.pulvis. Exp: 6 hó
Én az új nevezéktannal írtam, szóval szininim nevekkel találkozhatsz, de a receptúra ugyanaz.
Ha még erre jársz, meg tudnád írni, hogy ez melyik gyógyszertár volt?.. Akár privátban is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!