Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Aranyerem van? Kínos.

Aranyerem van? Kínos.

Figyelt kérdés

sajnos a szüleim nem nyitottak..nem kaptam úgymond sexuális felvilágosítást sem , nem merek hozzájuk fordulni ezzel..

nemtudom eldönteni hogy az a "pöcök" egy kis lelógó valami az micsoda a végbélnyílásomnál..természetes és mindenkinek van ilyen vagy ez aranyér?

14éves vagyok , lehet úgy orvoshoz menni hogy ne kelljen szülőkkel mennem?

félreértés ne essék, nem sexeltem még , szóval biztosan nem ilyen jellegű dolog miatt van.

2012. dec. 5. 23:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

nekem is ilyenem van.

viszketni nem viszket gyakrabban, mint mielőtt megjelent volna.

fájni csak akkor ha épp nem eszek elég rostot és nehezen meg a tudjuk mi. de ez szerintem mindenkivel így van.

utána néztem neten és ha nem növekszik, akkor ez fixen ekkora marad és ott marad. néha okozhat aranyeres tüneteket mert ez a külső aranyér egyik fajtája. max esztétikai szempontok miatt műtik le az ilyesmit amennyire tudom mert ez nem veszélyes az egészségre...de ahhoz meg szerintem túlzottan is fájna a heg, hogy leszedessem azért mert ott van.

2012. dec. 6. 00:29
 12/13 anonim ***** válasza:
Szülő nélkül is mehetsz orvoshoz. :)
2012. dec. 6. 06:55
 13/13 anonim ***** válasza:

ne hülyéskedjetek már, egy 14 éves lánytól nem kérhettel képet erről...

Szerintem is pici, külső aranyér, csak azért kell vigyázni, hogy ha kakilsz, akkor kidörzsölődhet, vérezhet. Ha teheted, használj ilyen nedves törlőkendőt, az kevésbé smirglizi.

Ha nem mersz orvoshoz menni egyedül, vagy szólni, akkor is menj el, ha picit is váj, kellemetlen, vagy vért látsz a papíron/törlőkendőn.

Egyébként nekem is volt egy olyan 3-4 mm-es, de magától elmúlt.

2012. dec. 6. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!