Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nem lenne kínos?

Nem lenne kínos?

Figyelt kérdés

Jövő héten megyek nőgyógyászatra, és szeretném megkérni a dokit, hogy olcsóbb fogamzásgátlót írjon fel. Jelenleg Dienillét szedek, de majdnem 7000 ft a 3 havi adag, és elég nehéz kigazdálkodni.

Hogy mondjam meg a dokinak, nem fog furán nézni? Végülis bevált az eddigi, nincs rá panaszom az árán kívül.

2012. okt. 27. 19:45
 1/5 anonim ***** válasza:

Ennél olcsóbbat nem igen találsz.

Amik olcsóbbak (pl. Cypromix, Diane), azok kizárólag fogamzásgátlásra nem használhatóak, met igen erős hormonkészítmények és egyéb problémák kezelésére valók.

De egyébként megkérheted, de ha ezeket írja, inkább ne fogadd el..

2012. okt. 27. 19:58
 2/5 anonim ***** válasza:
Inkább kérd meg, hogy írjon fel 3x1 havi adagot.
2012. okt. 27. 20:01
 3/5 A kérdező kommentje:

[link]

Itt azért nem csak a bőrproblémákra javasolt bogyók olcsóbbak. A tri-regol pl 4 ezer ft sincs, még ma sem.

Csak nem akarok beleokoskodni ugye, mert én csak egy mezei szülésznő vagyok, nem orvos. De nem akarom elhinni, hogy nincs olcsóbb.

2012. okt. 27. 23:34
 4/5 anonim ***** válasza:
Persze, lehet, hogy van olcsóbb is. Pl. ahogy írtad, a Tri-regol olcsóbb. Nyugodtan kérheted a nőgyógyászt, hogy olcbbat írjon, de nem tudom mennyire érdemes leváltani egy bevált gyógyszert.
2012. okt. 27. 23:46
 5/5 Tica0121 válasza:
Szia! Én Tri-Regol-t szedtem tizensok évig és semmi panaszom soha nem volt rá. Nem híztam meg tőle, nem lettem szőrös, stb... Szerintem nem ciki, ha megmondod neki, vagy ha kéred, hogy ezt írja fel.
2012. okt. 29. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!