Rémesen kínos, de szőrös a fenekem. Ez baj, vagy normális?
Mosakodás közben tűnt fel, meg ugyebár egy ideje amúgy is érzem... És szégyellem, de megnéztem tükörben. >< Nem vészes, pár, rövid szál, de mégiscsak ott van...
13/L
Húzd ki.
És ne adagolj magadnak annyi tesztoszteront, mert hamarosan az arcodat is ellepi, nő létedre.
Hogy tudod megnézni tükörrel?:) Én nem tudom tükörrel megnézni a fenekem. Amugy normalis. A vájatban mindenkinek szőrös, és van, akinek a kerek része is.
Persze a pubertás utáni életkorról beszélünk.
Nagyon belül normális, hogy szőrös :)
A húgomnak a combja tövénél nőtt írtózatos mennyiségű szőr valamitől, de egy borotválás után már nem nőtt vissza.
Érdekes volt.
"van egy szemöldök kiszedésre használatos kis tükröm"
Értem, csak nekem távolabb van a fenekem, mint ameddig elér a kezem...:) Nem tudom megfelelő szögben odatartani, hogy egyúttal bele is tudjak nézni a tükörbe. Már ha kézben kell tartani. De ha jól értem, a Tiednek van egy hajlítható nyele?...
00:56 - Borotválástól eltűnt? BOROTVÁLÁSTÓL?! Az szép. xD
01:20 - Yes. :)
06:12 - Thx. Igen. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!