Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Rémesen kínos, de szőrös a...

Rémesen kínos, de szőrös a fenekem. Ez baj, vagy normális?

Figyelt kérdés

Mosakodás közben tűnt fel, meg ugyebár egy ideje amúgy is érzem... És szégyellem, de megnéztem tükörben. >< Nem vészes, pár, rövid szál, de mégiscsak ott van...

13/L

2012. jan. 23. 00:27
 1/9 anonim ***** válasza:
0%

Húzd ki.

És ne adagolj magadnak annyi tesztoszteront, mert hamarosan az arcodat is ellepi, nő létedre.

2012. jan. 23. 00:33
 2/9 A kérdező kommentje:
Má' mé' adagolnék magamnak tesztoszteront? xP
2012. jan. 23. 00:38
 3/9 anonim ***** válasza:
35%

Hogy tudod megnézni tükörrel?:) Én nem tudom tükörrel megnézni a fenekem. Amugy normalis. A vájatban mindenkinek szőrös, és van, akinek a kerek része is.

Persze a pubertás utáni életkorról beszélünk.

2012. jan. 23. 00:40
 4/9 A kérdező kommentje:
Hű, köszi. :) Tükör? Nos, nekem van egy szemöldök kiszedésre használatos kis tükröm, különböző szögekbe dönthető.
2012. jan. 23. 00:50
 5/9 anonim ***** válasza:

Nagyon belül normális, hogy szőrös :)

A húgomnak a combja tövénél nőtt írtózatos mennyiségű szőr valamitől, de egy borotválás után már nem nőtt vissza.

Érdekes volt.

2012. jan. 23. 00:56
 6/9 anonim ***** válasza:
43%

"van egy szemöldök kiszedésre használatos kis tükröm"

Értem, csak nekem távolabb van a fenekem, mint ameddig elér a kezem...:) Nem tudom megfelelő szögben odatartani, hogy egyúttal bele is tudjak nézni a tükörbe. Már ha kézben kell tartani. De ha jól értem, a Tiednek van egy hajlítható nyele?...

2012. jan. 23. 01:20
 7/9 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, ha csak pár szál, az természetes. Ugyanis nem csak a punci szőrösödik, hanem a fenék is egy picit a végbélnyílásnál. Neked is ott szőrös?
2012. jan. 23. 06:12
 8/9 A kérdező kommentje:

00:56 - Borotválástól eltűnt? BOROTVÁLÁSTÓL?! Az szép. xD

01:20 - Yes. :)

06:12 - Thx. Igen. xD

2012. jan. 23. 14:20
 9/9 anonim ***** válasza:
A 06:12-es vagyok. Ha lesz egy normális fiú az életedben, akkor ha szeret, nem zavarja. Legalábbis engem nem zavarna.
2012. jan. 23. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!