A fenekem, illetve a fenekemben is szőrösödök. Normális?
"Nekem is problémám van a szőrös fenékkel és a lábakkal is,mindenhol szoros es bök és sötét...ha leborotválom,egy napig jo és másnapra be is gyullad." --> megoldás: gyanta... Nem fog fájni, és sokkal szebb az eredmény.
"gyantázni még nem gyantáztattam,sztem ciki lenne szőros fenékkel beulni kozmetikushoz" --> ez a dolga, nem?
"most azon gondolkodok,hogy veszek egy epilátort,ki is néztem, majdnem 3o ooo ft.remélem jo es tartos lesz,legalabb egy hetet kibir majd...esetleg valami otlet ezzel kapcsolatban,hogy jol e gondolom? kosy" --> epilátor? mégis melyik testrészedre? lábra oké, de fenékre? Lábon is nagyon fájdalmas... Inkább menj kozmetikushoz, vagy vegyél gyantát. Vannak kifejezetten erre a területre. Ne aggódj, nem vagy ezzel egyedül. Más is fordult már kozmetikushoz ilyen miatt, és még mindig él, nem ették meg :)
Ez hülyeség.. nem feltétlenül kell,hogy hormonális probléma legyen... csak pár ember rögtön ezzel jön. Szerintem mutasd meg anyukádnak és Ő megtudja mondani,hogy még beletartozik-e a normálisba..
amúgy mindenki szőrös és nem csak a feneke ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!