Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A fenekem, illetve a fenekembe...

A fenekem, illetve a fenekemben is szőrösödök. Normális?

Figyelt kérdés
2009. máj. 3. 11:39
 1/9 anonim ***** válasza:
Igen, normális. Neked gondolom máshol is erősebb a szőrzeted. Ezen nem kell aggódni!
2009. máj. 3. 11:59
 2/9 A kérdező kommentje:
köszi
2009. máj. 3. 12:12
 3/9 anonim ***** válasza:
nekem is az..no para...Bár eléggé szégyenlem..
2009. máj. 29. 16:51
 4/9 anonim válasza:
Nekem is problémám van a szőrös fenékkel és a lábakkal is,mindenhol szoros es bök és sötét...ha leborotválom,egy napig jo és másnapra be is gyullad.a bikinivoal szintén.nagyon szenvedek vele.gyantázni még nem gyantáztattam,sztem ciki lenne szőros fenékkel beulni kozmetikushoz,legalábbis nekem.most azon gondolkodok,hogy veszek egy epilátort,ki is néztem, majdnem 3o ooo ft.remélem jo es tartos lesz,legalabb egy hetet kibir majd...esetleg valami otlet ezzel kapcsolatban,hogy jol e gondolom? kosy
2009. jún. 1. 19:49
 5/9 anonim ***** válasza:

"Nekem is problémám van a szőrös fenékkel és a lábakkal is,mindenhol szoros es bök és sötét...ha leborotválom,egy napig jo és másnapra be is gyullad." --> megoldás: gyanta... Nem fog fájni, és sokkal szebb az eredmény.

"gyantázni még nem gyantáztattam,sztem ciki lenne szőros fenékkel beulni kozmetikushoz" --> ez a dolga, nem?

"most azon gondolkodok,hogy veszek egy epilátort,ki is néztem, majdnem 3o ooo ft.remélem jo es tartos lesz,legalabb egy hetet kibir majd...esetleg valami otlet ezzel kapcsolatban,hogy jol e gondolom? kosy" --> epilátor? mégis melyik testrészedre? lábra oké, de fenékre? Lábon is nagyon fájdalmas... Inkább menj kozmetikushoz, vagy vegyél gyantát. Vannak kifejezetten erre a területre. Ne aggódj, nem vagy ezzel egyedül. Más is fordult már kozmetikushoz ilyen miatt, és még mindig él, nem ették meg :)

2009. jún. 2. 11:18
 6/9 anonim ***** válasza:
Az epilátor nem fáj annyira, én mindenhova azt használom (kar, hónalj, mellkas, bikinivonal, fazon...) fenekemre mondjuk én se használnám. Azt esetleg kozmetikussal. De nem tervezem.
2009. jún. 17. 13:43
 7/9 A kérdező kommentje:
De anyum nem enged ilyeneket használni, mert még fiatal vagyok!
2009. jún. 18. 12:03
 8/9 anonim válasza:
Nem normális! Hormonális probléma lehet a háttérben. Ha fogamzásgátlót szedsz (majd) azt ront(ani fog) később a helyzeten. Nézz szét itt: www.pco-szindroma.hu
2009. nov. 23. 23:10
 9/9 anonim válasza:

Ez hülyeség.. nem feltétlenül kell,hogy hormonális probléma legyen... csak pár ember rögtön ezzel jön. Szerintem mutasd meg anyukádnak és Ő megtudja mondani,hogy még beletartozik-e a normálisba..

amúgy mindenki szőrös és nem csak a feneke ;)

2010. febr. 13. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!