Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 11 éves vagyok és még mindig...

11 éves vagyok és még mindig nem jött meg a menstruációm! Pedig már 1 éve jön a fehérfolyásom, nő a mellem és szőrösödök is! Kb. mikor fog megjönni? :$

Figyelt kérdés
Előre köszönöm a válaszokat!! :) :$
2011. szept. 2. 17:42
1 2
 1/11 anonim válasza:
100%
nekem is 12 evesen jott meg szoval ne aggodj ,mert biztos h hamarosan megfog jonni.Szoval nyugi!!
2011. szept. 2. 17:44
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Mi az, hogy még mindig!?:D 16 éves korodig bőven ráér még a dolog.
2011. szept. 2. 17:47
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
jah, mit ne mondjak, én már réges rég borotválkoztam akkor, amikor 14évesen megjött, szal. ne aggódj azért annyira:)
2011. szept. 2. 17:47
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi,hamarosan számíthatsz rá;) Ne ijedj meg és legyen nálad mindig tisztasági betét,ha lehetséges:)
2011. szept. 2. 17:48
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
majd, ha 16 évesen még nem menstruálsz, akkor kezdj aggódni, addig felesleges
2011. szept. 2. 17:48
 6/11 anonim válasza:
100%

11 évesen minek aggódsz ilyeneken?

örülj neki,hogy még nem jött meg.

nekem 14 évesen jött meg egyébként,bőven ráérsz még

2011. szept. 2. 17:49
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

ne sürgesd, jön, amikor jönnie kell. majd fogod még átkozni, meg útálni is.

kislány vagy még nagyon!!

2011. szept. 2. 17:56
 8/11 anonim ***** válasza:
81%
Ezt nem lehet tudni, csak annyit, ha 16 éves korodig sem menstruálsz, akkor orvoshoz kell menned. Még van 5 éved, addig ne aggódj.
2011. szept. 2. 18:02
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is 11 évesen jött meg... Addig vártam, hogy "Huh, de jó lesz, 'nagylány' leszek..." Most pedig ha tehetném, megszüntetném a fenébe!! :( xD Ne akard ennyire, majd megjön, ha eljött az ideje... :)
2011. szept. 3. 16:13
 10/11 anonim ***** válasza:

még mindig nem??!! tragédia, ugyanis 16 éves korodig ráérsz. ha már észleltél valaha barna pöttyöket a bugyidon, kezdhetsz aggódni, mert már fél éved sincsen hátra, de már legyen nálad betét v tampon. ne várd, valószínáleg mielőtt megjönne, nem fogod várni, hogy megjöjjön.:) tünete, mert ilyenkor leszel hisztis liba, nem tudom, miért várod, de rohadtul meg fogod bánni, hasfájás, folyamatos retteegés, hogy átázol, és kinevetnek, és tiszta vér vagy, mert 11 évesen nem sokan használnak tampont, és ilyenkor nehéz is odafigyelni rá, valószínáűleg mindig anyukád veszi majd neked a cuccot, és rádjön majd a frász, hogy hogyan mondd el, és nem mersz majd aludni, hátha vérben fürödve ébredsz majd fel, remélem elvettem a kedvedet tőle, bár minden bizonnyal nem sok van hátra, nem irigyelnélek, ha 11 évesen jönne meg, még nem vagy annyira önálló, kicsit sem. még 13 évesen is rossz, kellemetlenségekbe bonyolódik.

ha több kérdésed lenne: menstruacio.blog.neon.hu

:)

2011. szept. 3. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!