11 éves vagyok és még mindig nem jött meg a menstruációm! Pedig már 1 éve jön a fehérfolyásom, nő a mellem és szőrösödök is! Kb. mikor fog megjönni? :$
11 évesen minek aggódsz ilyeneken?
örülj neki,hogy még nem jött meg.
nekem 14 évesen jött meg egyébként,bőven ráérsz még
ne sürgesd, jön, amikor jönnie kell. majd fogod még átkozni, meg útálni is.
kislány vagy még nagyon!!
még mindig nem??!! tragédia, ugyanis 16 éves korodig ráérsz. ha már észleltél valaha barna pöttyöket a bugyidon, kezdhetsz aggódni, mert már fél éved sincsen hátra, de már legyen nálad betét v tampon. ne várd, valószínáleg mielőtt megjönne, nem fogod várni, hogy megjöjjön.:) tünete, mert ilyenkor leszel hisztis liba, nem tudom, miért várod, de rohadtul meg fogod bánni, hasfájás, folyamatos retteegés, hogy átázol, és kinevetnek, és tiszta vér vagy, mert 11 évesen nem sokan használnak tampont, és ilyenkor nehéz is odafigyelni rá, valószínáűleg mindig anyukád veszi majd neked a cuccot, és rádjön majd a frász, hogy hogyan mondd el, és nem mersz majd aludni, hátha vérben fürödve ébredsz majd fel, remélem elvettem a kedvedet tőle, bár minden bizonnyal nem sok van hátra, nem irigyelnélek, ha 11 évesen jönne meg, még nem vagy annyira önálló, kicsit sem. még 13 évesen is rossz, kellemetlenségekbe bonyolódik.
ha több kérdésed lenne: menstruacio.blog.neon.hu
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!