Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogy mondjam el az anyámnak?...

SzimiHelios kérdése:

Hogy mondjam el az anyámnak? Nekem kissé kínos ez. :/ (bővebben lent)

Figyelt kérdés

A tesitanárom mikor 9-ben úszni mentünk megkérdezte hogy ki használ tampont, mire 2 lányon és rajtam kívül az összes többi lány feltette a kezét. A tesitanár mondta hogy akkor kezdjük el használni, mert nem fogja elfogadni kifogásnak a menstruációt úszás alól. (mondjuk én ezt elég undorítónak találom meg így egy csomó fertőzést is ellehet kapni). Hazamentem, és találtam otthon tampont, gondoltam kipróbálom hogy számomra kényelmes-e eltűröm-e. Hát elég kellemetlen élményben volt részem, fájt is a felhelyezése és miután kihúztam kissé véres is volt (nem menstruációs vérzés) tehát nagy valószínűséggel átszakadt a szűzhártyám. Ezt úgy egy év után elmondtam anyunak aki persze nem örült neki, de megértő volt. Már ezt is nehezemre esett neki elmondani. Viszont van egy másik problémám.. félek elmenni nőgyógyászhoz, még egyszer sem voltam, és azért jó lenne elmenni, hogy nincs-e baj. Ez csak a problémám első fele. Nem rendszeresen, ritkán..de maszturbálok.. és ezt viszont nem nagyon szeretném megosztani anyuval, félek a reakciójától. Ne értsetek félre, nem üt meg ver..csak.. nem tudom hogy reagálna rá.

Szerintetek mit tegyek?

Ja és nincs pasim, volt de még nem szexeltem.

17/L

2012. máj. 24. 13:17
1 2
 1/19 anonim válasza:
0%
Szerintem ismerkedj meg velem, egy pasi kéne már neked. ;)
2012. máj. 24. 13:21
 2/19 anonim ***** válasza:
89%
miért kéne elmondanod anyudnak? ez a te dolgod. a nőgyógyásznál meg egyedül leszel bent. a hüvelyedre meg nincs rá írva h "ez a lány masztizik" szóval nyugi! menj el nyugodtan a vizsgálatra.
2012. máj. 24. 13:22
 3/19 anonim ***** válasza:
0%

Ne félj, ő is volt lány. Nyugodtan mondd el, és segíteni fog:) Bízz benne.

(tudom hogy nem ide tartozik de Budapesti,Miskolci vagy?:)) )

2012. máj. 24. 13:23
 4/19 anonim válasza:
93%
Miért kellen egyáltalán elmondanod anyudnak hogy masztizol?
2012. máj. 24. 13:25
 5/19 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem nem kell elmondanod anyukádnak, hogy maszturbálsz, miért kéne?

Menj el nyugodtan nőgyógyászhoz, kérd meg anyukádat, hogy kísérjen el, nincs azzal semmi gond. Jól válasszatok, nézz utána fórumokon gyakran szokták véleményezni a dokikat. Én is sokáig halogattam, aztán egyszer úgy alakult, hogy muszáj volt elmenni, és akkor kicsit szégyelltem is magam, hogy addig húztam-halasztottam. Egyáltalán nem volt rossz élmény. Persze ez pont az a dolog, amiben csak és kizárólag magándoki, mert a TBrendelés olyan, mint a vágóhíd, nem kezelnek emberként.

BTW a tesitanárod egy barom, fel kell jelenteni az igazgatónál, olyan fegyelmit varrni a nyakába, hogy csak nyekken, mert ilyet nem lehet követelni.

24/N

2012. máj. 24. 13:26
 6/19 anonim válasza:
70%

Ez akkora tévhit, senki nem fogja megtudni, hogy mikor-hol-hogyan maszturbálsz....még a nőgyógyász sem. Max azért tudja, mert mindenki önkielégít, ő is, te is, még anyukád is, mindenki (csak a teljesség kedvéért :D)

Szóval szerinted a nőgyógyász miből látná, hogy önkielégítesz? Kis manók vannak a puncidban, amik elárulják neki, ha bekukucskál oda? 17 éves vagy, ne legyen az értelmi szinted egy 13 évesével egyenlő....légyszíves.

Ráadásul miért szólna bármit is anyukád ehhez? Nem hülye, tudja, hogy biztosan maszturbálsz, ez természetes....nem kell vele erről beszélni, de ez kb olyan mintha nem akarnád, hogy megtudja, hogy te szoktál pisilni, kakilni is.....

7/19 anonim ***** válasza:
89%
De ha nem szeretnéd hogy megtudja, ne mondd el:) és ha van kedved vidd el egy barátnődet aki már volt hogy bíztasson:) de attól meg felesleges félned hogy megtudja az orvos hogy mit csinálsz, mert nincs semmi jele annak hogy masztizol:))
 8/19 Katerina Petrova válasza:
92%
Elmondom neked hogy nekem is a tampontól szakadt át a szűzhártyám, bajom nem lett. Az hogy maszturbálsz, nem kell elmondanod senkinek. Magánügy. A nőgyógyásznál egyedül leszel bent, és semmit nem fog elmondani se anyukádnak se senkinek, ugyanis köti a titoktartás. Az pedig hogy 17évesen nem szexeltél az egyáltalán nem baj várj csak az igazira! :)
2012. máj. 24. 13:28
 9/19 anonim ***** válasza:
55%
Miért kéne elmondanod hogy maszturbáltál szerintem a doki ezt nem fogja anyuddal megosztani ha véletlen észreveszi akkor sem.. de ha jobban érzed magad töle akkor probáld meg valahogy elmesélni neki a dolgokat.
2012. máj. 24. 13:30
 10/19 anonim ***** válasza:
76%
Semmi köze anyukádnak ahhoz, hogy maszturbálsz! Ez a Te magánügyed!
2012. máj. 24. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!