Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondjam el anyámnak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el anyámnak, hogy megjött a menstruációm?

Figyelt kérdés
:$
2011. máj. 25. 14:54
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nálam így történt: Délután hazajött anyu a munkából én meg elmentem a mosdóba mert fájt a hasam és anyu csak annyit hallott hogy "áá nemááár!" XD
2011. máj. 25. 14:57
 2/10 anonim ***** válasza:
59%
Ő is nő!! Egyszerűen: "Anyu, menstruálok. Most mi legyen?"
2011. máj. 25. 14:58
 3/10 anonim ***** válasza:
59%

Nem akarok parasztnak tűnni, de mi ezen olyan nehéz ?

Anyu, megjött az első !

2011. máj. 25. 14:58
 4/10 A kérdező kommentje:
XDXDXD ez nagyon jó! :D hát csak nekem anya mindent úgy fog fel hogy abból nagy ügyet kell csinálni, ebből meg sztem csőtörésre következtetne! :D
2011. máj. 25. 14:59
 5/10 anonim ***** válasza:

Én hazamentem, megláttam. Anya épp dolgozott, felhívtam, mondta, h hol vannak a betétek, és hogy nézzem meg, hogy kell berakni. Ennyiii:D

"Anya, megjött!"

2011. máj. 25. 15:10
 6/10 anonim ***** válasza:
76%
vagy úgy, hogy "anya, nem tudom, hogy terveztek e uszodába menést, ah igen, én nem tudok veletek menni " xD
2011. máj. 25. 15:22
 7/10 anonim válasza:
100%

Hú, lányok! :D Még mindig pontosan emlékszem, hogyan történt...

Év végi magyar nagyvizsga reggelén késésben voltunk anyummal, de előtte kiszaladtam wc-re pisilni és megláttam:

"A fenébe is ... anyaaaaa, van egy kis gond!" :D

2011. máj. 25. 15:22
 8/10 anonim ***** válasza:
Az enyém úgy történt, hogy a nappaliba voltam, fájt a hasam, anya nem volt otthon, hazajött, azt mondtam anya megjött. És ennyi volt.
2011. máj. 25. 17:19
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak kérdezd meg tőle, merre van a betét:D
2011. máj. 25. 17:40
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nagyon vicces volt.

Aznap a suliban délben volt egy ilyen szokásos vizsgálat (súly, vérnyomás, látás, stb...), a legvégén megkérdezte a doki, hogy megjött-e. Mondom nem. Aztán hazamentem, leültem pisilni, megtöröltem, megfordultam hogy lehúzzam a wécét, és erre látom, hogy piros cseppes... Lehúztam, és ordítottam anyának 12 évesen, hogy "Anyaaaa, megjött, mit tegyek???" :D

2011. máj. 25. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!