Mit csináljak? Nagyon kínos, kérlek adjatok gyorsan valami választ!
Hali!
Semmi gond.
1.) Hívd fel a párodat, kérd meg, hogy vonuljon félre, majd add elő neki a problémádat. Kérd meg, hogy menjen oda hozzád!
2.) Vesd le a nacid. A párod vagy találjon ki vmi sztorit, vagy avassa be, de csak az ismerősötöket! A lényeg, hogy kérjen vagy egy másik nacit, vagy egy fehér fürdőlepedőt!
Én speciel egy ilyen szerencsétlen balesetben semmi cikit nem látok, ezt sztem csak te fogod fel annak, mert sztem minden jóérzésű ember segíteni próbálna egy ilyen helyzetben! :-o
De hh összevérezted magad ill. túl későn jöttél ki a mosdóba? Intim betétet, tampont nem használsz?
Egy életkort elárulsz?
Üdv: EE
Kérdező, szerintem már valahogy megoldottad, remélem nem volt túl kínos!
2. válaszadó, tényleg, most komolyan gondoltad, hogy fehér törölközővel takarja el magát? Azt meg hogy? Szép is lenne, na elnézést, de ez tényleg szemet szúr, pont fehérrel...:D
már elkestem. de en is voltam ilyen helyzetben. en kibeleltem a bugyimat zsebkendovel es a derakam kore tekertem a felsom.lazan,hogy ne vegyek észre
nagyon kinos volt,mert raadasul 40kmt kellett még utaznom
azóta mindig van nalam tampon,betet, mindegy,hogy nem kell még memgjonnie
neked hogy volt? megoldottad?
2# gondolom használ betétet/tampon
csak mivel akkor jott meg,nem volt betéve..
Kedves kérdező! Remélem már rég megoldódott a helyzeted és nem került kínos helyzetbe az ismerőseid előtt. Én is azt javaslom, hogy legyen nálad ezentúl mindig betét/tampon!
Én még általános iskolás koromba kerültem ilyen helyzetbe (beállt már a menzeszem), hogy egyszer csak megjött egy kicsivel előbb, mint kellett volna. Szerencsére csak 5 percre volt a suli úgyhogy én hazamentem gyorsan. Akkor döntöttem el, hogy mindig lesz nálam betét/tampon, hogy többet ne kerüljek ilyen szituációba. És bizony akkor is magamnál hordtam ezeket a tartalékokat, amikor fogamzásgátlót szedtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!