Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Aranyerem van? Kínos.

Aranyerem van? Kínos.

Figyelt kérdés

sajnos a szüleim nem nyitottak..nem kaptam úgymond sexuális felvilágosítást sem , nem merek hozzájuk fordulni ezzel..

nemtudom eldönteni hogy az a "pöcök" egy kis lelógó valami az micsoda a végbélnyílásomnál..természetes és mindenkinek van ilyen vagy ez aranyér?

14éves vagyok , lehet úgy orvoshoz menni hogy ne kelljen szülőkkel mennem?

félreértés ne essék, nem sexeltem még , szóval biztosan nem ilyen jellegű dolog miatt van.

2012. dec. 5. 23:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
érzel fájdalmat, viszketést vagy érzékenységet?
2012. dec. 5. 23:41
 2/13 A kérdező kommentje:
nem.
2012. dec. 5. 23:42
 3/13 A kérdező kommentje:
szívem szerintem mutatnék valakinek képet neten keresztül aki ért hozzá (orvosnak pl) csak ide nem merem kirakni..
2012. dec. 5. 23:44
 4/13 anonim ***** válasza:
Elvileg nekem is, csak nincs fizikai megvalósulása. Vizketés csak iszonyat ritkán, de vérezni azt tud, főleg ha "csokizabálós" hétvége után pár napig elmarad a sz*rás.
2012. dec. 5. 23:45
 5/13 anonim ***** válasza:
Miért félsz hogy valaki megismer a segglyukad alapján? XD
2012. dec. 5. 23:45
 6/13 anonim ***** válasza:

Szerintem kezd azzal, hogy megpróbálsz beszélni a szüleiddel.

Még ha el is mész orvoshoz a tudtuk nélkül (bár nem vagyok benne biztos hogy 14 v 16 éves kor ami felett nem kell kísérő), akkor is előbb-utóbb hozzájuk kell majd fordulnod, pl. ha gyógyszert kapsz rá vagy ilyesmi.

2012. dec. 5. 23:48
 7/13 anonim ***** válasza:

ha semmiféle diszkormfort érzésed nincsen, és vérzést sem tapasztalsz, akkor biztos, hogy nem aranyér.

valószínűleg vmilyen jóindulatú bőrelváltozás.

2012. dec. 5. 23:49
 8/13 anonim válasza:
23%
Véleményem szerint ez csibésztallér, más néven betyárkörte, tehát a seggszőrön csimpaszkodó szardarabka. Nem aranyér, tépd le, mert büdös lesz. :)
2012. dec. 5. 23:54
 9/13 anonim ***** válasza:
azigen uccsó
2012. dec. 6. 00:00
 10/13 anonim ***** válasza:
#8 - csak egy kifejezést hagytál ki, amit szintén arra szoktak használni, a paksimogyorót.
2012. dec. 6. 00:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!