szívem szerintem mutatnék valakinek képet neten keresztül aki ért hozzá (orvosnak pl) csak ide nem merem kirakni..
2012. dec. 5. 23:44
4/13 anonim válasza:
Elvileg nekem is, csak nincs fizikai megvalósulása. Vizketés csak iszonyat ritkán, de vérezni azt tud, főleg ha "csokizabálós" hétvége után pár napig elmarad a sz*rás.
2012. dec. 5. 23:45
5/13 anonim válasza:
Miért félsz hogy valaki megismer a segglyukad alapján? XD
2012. dec. 5. 23:45
6/13 anonim válasza:
Szerintem kezd azzal, hogy megpróbálsz beszélni a szüleiddel.
Még ha el is mész orvoshoz a tudtuk nélkül (bár nem vagyok benne biztos hogy 14 v 16 éves kor ami felett nem kell kísérő), akkor is előbb-utóbb hozzájuk kell majd fordulnod, pl. ha gyógyszert kapsz rá vagy ilyesmi.
2012. dec. 5. 23:48
7/13 anonim válasza:
ha semmiféle diszkormfort érzésed nincsen, és vérzést sem tapasztalsz, akkor biztos, hogy nem aranyér.
valószínűleg vmilyen jóindulatú bőrelváltozás.
2012. dec. 5. 23:49
8/13 anonim válasza:
Véleményem szerint ez csibésztallér, más néven betyárkörte, tehát a seggszőrön csimpaszkodó szardarabka. Nem aranyér, tépd le, mert büdös lesz. :)
2012. dec. 5. 23:54
9/13 anonim válasza:
azigen uccsó
2012. dec. 6. 00:00
10/13 anonim válasza:
#8 - csak egy kifejezést hagytál ki, amit szintén arra szoktak használni, a paksimogyorót.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!