Lehet, hogy megjött neki?
Figyelt kérdés
A lányom 11 éves (januárba lesz 12) és már szőrösödik a hónalja meg a cuncija és nő a cicije. Mostanában fáj a hasa és rosszul van. Szerintetek meg jött neki? Ez lesz az első, már fel van világosítva.2012. nov. 10. 14:42
1/9 anonim válasza:
Miért nem kérdezed meg Őt???????
Nekem 12 évesen jött meg először.
2/9 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem jött meg neki. Akkor szólna és ebben 100%-ig biztos vagyok
2012. nov. 10. 15:00
3/9 anonim válasza:
Akkor viszont nem értem a kérdést. -.-"
4/9 anonim válasza:
Akkor mert kerded hogy "lehet megjott neki"?Nekem ugy ra 2 evre jott mwg amiutan kezdet noni a mellem.
5/9 anonim válasza:
Fehér folyás, barna folyás volt már?
6/9 A kérdező kommentje:
igen volt már de csak egyszer közel 1 éve.És azért kérdezem, mert tampont használok és az még nem jó neki
2012. nov. 10. 15:11
7/9 anonim válasza:
Hát betétet mindenképp vegyél neki, legyen 1 db a táskájában, meg tisztasági betétet hordjon (legalább azokon a napokon, amikor fájdogál a hasa), ha nem akar nagyon meglepődni.
8/9 A kérdező kommentje:
ok köszi. :)
2012. nov. 10. 15:15
9/9 anonim válasza:
Hát még jó hogy nem visza fele fejlödik..
Hihetetlen kérdés. persze hogy megfog jönni neki.
én 11voltam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!