Baj van. Valaki segítene?
Lassacskán 5 hete már, hogy megkaptam a fűzőm. (Most nehogy az alakformáló fűzőkre gondoljatok; a gerincferdülés elleni, műanyag korzettről beszélek)
Mikor odaadták, az orvosok azt mondták, 3 hetem van megszokni a korzettet. Egy hét alatt el kell jutnom addig, hogy aludjak benne, majd 3 hét elteltével már 24 órában hordanom kell. Na most, közel másfél hónap telt el, és aludni is képtelen vagyok benne, nemhogy egész nap viselni... Napközben, ha elfoglalom magam, nem zavar a fűző, itt-ott nyom, de ennyi. Viszont mikor lefekszem benne az ágyba, alig kapok levegőt, és csak egy pózban tudok aludni. Plusz ahogy becsukom a szemem, indokolatlanul lázálmaim vannak, bár nem tudom, ezt valóban a fűző okozza-e. A suli miatt nem maradhatok fenn hajnalig, hogy rendesen elálmosodjak, nyáron megtehetem, de tanév közben semmiképp. A gyógytornászom is mondta, hogy most már tényleg el kell határoznom magam, és muszáj korzettben aludnom. De egyszerűen nem megy. Nemsokára vissza kell mennünk kontrollra, ott mi a fenét mondjak az orvosoknak...?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!