Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Holnap megyek nőgyógyászhoz...

Holnap megyek nőgyógyászhoz es annyira félek a mensim miatt megyek mert késik 10napja valami nyugtató tanács?

Figyelt kérdés
Terhességi tesztek negativak, általaban megjön időbe most viszont stresszes időszakom van, a hasam és a cicim fáj de vérzés semmi…nagyon elkeseredett vagyok félek valami daganat áll a háttérben. legutobb 8 honapja voltam szűrésen és vizsgálaton
ma 13:46
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
71%
Hány éves vagy? Mennyire rendszeres?
ma 13:51
 2/24 anonim ***** válasza:
39%

Érthető, hogy aggódsz, de szeretnélek megnyugtatni, hogy a menstruáció késése nem feltétlenül jelez súlyos problémát. A késésed nagy valószínűséggel összefüggésben állhat a stresszes időszakoddal, mivel a stressz befolyásolhatja a hormonháztartásodat és a ciklusodat.

A has- és mellfájdalom azt jelezheti, hogy a menstruációd hamarosan megérkezik, de ha mégsem, a nőgyógyászod alaposan kivizsgál majd.

A tény, hogy 8 hónapja voltál szűrésen, és akkor minden rendben volt, szintén megnyugtató lehet. A daganatos elváltozások általában nem okoznak hirtelen menstruációs késést; ezek sokkal lassabban alakulnak ki, és más tüneteket is okozhatnak.

Addig is próbálj meg relaxációs technikákat alkalmazni, például mély légzést, meditációt vagy egy nyugtató fürdőt venni. Az is segíthet, ha eltereled a figyelmedet, például olvasással vagy egy kellemes sétával. Holnap a nőgyógyász minden kérdésedre választ ad majd, és ha szükséges, további vizsgálatokat végez. Ezért jó, hogy időben elmész.

ma 13:58
 3/24 anonim ***** válasza:
68%

Ha 8 hónapja negatív leleted volt, nagy baj nem lehet.

Stressz okozhat késést.

ma 13:59
 4/24 anonim ***** válasza:
52%
Terhesség lehetséges lehet? Ne aggódj, nem kell egyből rosszra gondolni. Az is lehet, hogy valami bezavart(stressz, hormonok,valamilyen gyógyszer)
ma 14:00
 5/24 anonim ***** válasza:
83%
Minek pánikolsz ennyire? Nem vagyunk gépek, a testünk működésére több dolog is kihat. Stresszes időszak pont elég a késéshez. De olyan is előfordul, hogy kimarad egy hónap és ez teljesen rendben van. Bocs, de bolond gondolat, hogy pár nap késés miatt már azt hiszed rákos vagy...
ma 14:07
 6/24 A kérdező kommentje:
21 vagyok első vizsgaidőszak az egyetemen :) először ennek tudtam be csak annyira szokatlan emiatt is pánikolok …
ma 14:28
 7/24 anonim ***** válasza:

Nyugi, biztos nem daganat. 10 nap késés simán lehet stressztől, vagy akár egy egyszerű megfázás miatt is. Mondok egy jobbat. Nekem volt, hogy kimaradt 1 hónap mert nem volt ovum. Ilyen is előfordul.

Ilyen a testünk, változik. Egyik hónap ilyen, másik olyan.

Szóval nyugalom🙂

ma 14:34
 8/24 anonim ***** válasza:
Valaki elmondaná, hogy miért lettem lepontozva? Ugyan azt mondtam mint a többiek #4.
ma 14:44
 9/24 A kérdező kommentje:
En mindenkinek nyomtam a pipat ugyanis nem irt senki olyat amitől idegesebb lennek!
ma 14:53
 10/24 anonim ***** válasza:

A daganat inkább rendszertelen vérzést okoz, nem vérzés kimaradást. Nem hinném hogy bármi bajod lenne, tekintve a korodat és azt hogy 8 hónapja voltál vizsgálaton. :)

Ne parázz fölöslegesen, majd megjön.

ma 14:57
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!