Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Feleségemet a szülés utáni...

Feleségemet a szülés utáni gátmetszésnél szűkebbre varrták?

Figyelt kérdés

Lassan másfél éve szült és azóta sajnos nagyon nehéz az aktus, mivel azt mondta a nőgyógyász, hogy elvileg a bejáratot kicsit feljebb varrták.

Nyilván ez nagyon érződik, fáj is neki a behatolásnál.

Aki járt hasonló cipőben, mit lehet tenni? Újra kell varratni, esetleg táguhat?

jan. 9. 22:22
 1/7 anonim válasza:
94%

Keressetek fel egy nőgyógyászt mihamarabb a problémával. Ez nem normális.

Már jobb lett volna, hamarabb orvoshoz fordulni, de sosem késő.

Ne hagyjátok annyiban!

jan. 10. 00:40
 2/7 anonim ***** válasza:
93%
Sebészeti úton megplasztikázzák. Valóbal elég gyakori, hogy csak sitty-sutty összefércelik a nőket, aztán lesz amilyen lesz...
jan. 10. 07:50
 3/7 anonim ***** válasza:
94%

Sajnálom a feleséged, sokkal több ilyen,és ehhez hasonló barbárság megy a szülészeteken... Jó,ha tudja,szülészeti erőszaknak minősül ez az eset.

Orvos mindenképp kellene.

jan. 10. 09:01
 4/7 anonim ***** válasza:
94%

Az ilyen szexista orvosokat ki kééne b.ni a kamarából, ugyanis direkt varrják szűkebbre a nőket, hogy "a férfiaknak jobb legyen".

Csak épp a nő meg belehal úgy fáj a szex, ha egyáltalán lehetséges.

jan. 10. 11:58
 5/7 A kérdező kommentje:

Hat csak nekem nem jobb így a szex... az, hogy neki fáj, az nekem kicsit sem jó.

Egyébként nem orvos, nem férfi varrta, hanem szülésznő, aki egyébként nagyon kedves volt végig

jan. 11. 23:08
 6/7 anonim válasza:
92%

Első vagyok.

Így élvezhetetlen az együttlét mindkét fél számára.

Ez a része már nem is lényeges, hogy milyen nemű csinálta. Az hogy szülésznő csinálta az már inkább érdekes. Felénk csak orvos végezheti el, hogy ez helyenként változik azt nem tudom, de ezek másodlagos dolgok...

Ami a lényeg az az, hogy mielöbb helyre hozzák. Menjen orvoshoz a párod és ahogy a 2-es váloszoló is írta sebészeti úton megplasztikázzák. Nem kell félnie tőle nem fog fájni. Műtét után szinte ugyan azokat betartani mint szülés után.

Ne hagyjátok annyiban. Egyikötőknek se tesz ez jót, legfőképpen neki nem. Lelkileg is megviselheti.

jan. 12. 11:06
 7/7 anonim ***** válasza:
84%
Fhú, hát csak keress rá hogy "férjöltés". A szülészeti erőszak egy formája. :( Forduljatok egy NORMÁLIS orvoshoz, aki segít rendbehozni!
jan. 15. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!