Holnap megyek nőgyógyászhoz es annyira félek a mensim miatt megyek mert késik 10napja valami nyugtató tanács?
Figyelt kérdés
Terhességi tesztek negativak, általaban megjön időbe most viszont stresszes időszakom van, a hasam és a cicim fáj de vérzés semmi…nagyon elkeseredett vagyok félek valami daganat áll a háttérben. legutobb 8 honapja voltam szűrésen és vizsgálatontegnap 13:46
11/24 anonim válasza:
Mostanában szeretnek lepontozgatni. Egy másik kérdésnél teljesen normálisan válaszoltam én is, mégis le lettem pontozva.
12/24 anonim válasza:
Amúgy most olvasom, hogy első vizsgaidőszakod van. Na nekem is szintén késett az első vizsgaidőszakomkor, pontosan 2 hetet. A rengeteg koffein, nem alvás, fáradtság plusz a stressz nagyon bezavart nekem. Lehet neked is csak ez a baj.
13/24 A kérdező kommentje:
Az arcom is kipattogott az orrom és a szam területénél olvastam ilyen pattanás terkepet ami petefeszket irt arra a területre ebből szürtem le a daganatot…
tegnap 15:06
14/24 anonim válasza:
Az butaság szerintem az arctèrkép. Simán csak a hormonok a ludasok
15/24 anonim válasza:
13# Szerinted még hány embernek van ott pattanása? Nem szabad minden butaságot elhinni amit olvasol. :) Ha nem stresszelsz majd megjön. :)
16/24 anonim válasza:
A világon semmi bajod nincs... Túlgondolod az egészet...
17/24 anonim válasza:
#2 vagyok. Megkérdezhetném mi okotok volt ennyire lepontozni? Semmi rosszat nem írtam. Szakmabeli vagyok egyébként is...
18/24 A kérdező kommentje:
Tőlem ✅kaptál, megkérdezhetem esetleg mi a szakmád? a te válaszodon látszott hogy tapasztalatból kommunikálsz igazán megnyugtató volt köszi :)
tegnap 20:38
19/24 anonim válasza:
#17 az oldal egy merő szenny. Engedd el. Engem is lepontoztak.
20/24 anonim válasza:
#18 Köszönöm :) . Ápoló voltam 5 éve (2,5 évig), azóta meg csinálom az általános orvosit és nőgyógyászaton szeretnék szakosodni majd. Tehát most vagyok 5. éves orvostan hallgató.
#17 nagyon sajnálatos, de ők biztos élvezik...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!