Brazil gyanta után te is lepisiled a wc-t? Hogyan védekeztek ez ellen?
Figyelt kérdés
Ha nem otthon vagyok, akkor nem ülök rá. A szőr elvezeti, viszont amikor lecsupaszítanak állandóan mellé megy.tegnap 15:18
1/5 anonim válasza:
Igen. Többször is fel kell utána mosni a wc mellett.
2/5 anonim válasza:
Picit jobban hajolj elöre, akkor nem lesz ilyen gond.
3/5 anonim válasza:
Igen, de egy idő után megtanultam úgy ülni, hogy ne csorogjon mindenfelé.
4/5 anonim válasza:
Ismerem az érzést, hogy irányíthatatlan, de nem pisilem le a wc-t emiatt. Ki kell tapasztalni a megfelelő pózt és a kordában tartható pisilési sebességet.
5/5 Metionin válasza:
Nekem pont fordítva, amikor szőrös volt, akkor ment összevissza a pisi, mert a szőrön úgy folyt át. Mióta nincs szőr, nincs ilyen gond meg előtte se volt, amikor még nem volt szőr. Ha neked szőrtelenül megy mellé, akkor kísérletezz más ülés-guggolásmóddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!